Cykelsko

Hos Fitland.dk finder du et stort udvalg af cykelsko af højeste kvalitet. Vi forhandler både landevejscykelsko, mountainbikesko og vintercykelsko. Her på siden finder du cykelsko fra mærker som Vangárd, Diadora og Newline. Sortér skoene efter lige præcis dit favoritmærke ved hjælpe af filtrene herunder. 

En hver med olie under neglene og trang til hurtige cykler ved, at man hurtigt kan købe sig fattig i grej til cyklen. På det område er cykelsporten noget specielt, fordi man sjældent ønsker at gå ned på udstyret. Sådan er det i hvertfald for mange cykelentutiaster.

Hos Fitland.dk har vi cykeludstyr i alle prisklasser og passende til alle niveauer. Det gælder også cykelsko. 

Forskellige typer cykelsko

Du skal vælge din cykelsko alt efter, hvilken type cykling du dyrker. Kører du eksempelvis mountainbike er det en fordel med en bestemt cykelsko, mens det er en fordel med en anden cykelsko, hvis du går til spinning. Hos os finder du cykelsko til alle former for cykling. 

Landevejssko eller spinningssko minder om hinanden og er i mange tilfælde den samme type sko. Denne type cykelsko sidder helt tæt til foden, og den har en stiv sål. Den stive sål betyder, at skoen er dårlig at gå i, men samtidig har den stive sål den fordel, at man kan overføre mest mulig kraft fra benene og ned i pedalerne. Til denne type sko fåes også forskellige typer overtræk, der kan holde skoen tør for regn og varm om vinteren. Skoene er desuden udstyret med klikfunktion, således du kan både træde og trække i pedalerne.

En all around-sko kan bruges til det meste, ligesom det ligger i navnet. Mange vælger at bruge denne type sko til at køre mountainbike eller, hvis man skal på cykelferie. Fordelen ved skoen er, at den har en blød bund, så du kan gå i skoen, og i skoven kan du træde af cyklen, hvis terrænnet bliver for ufremkommeligt. 

Mountainbike-skoen bruges af de fleste mountainbikekørere. Dens bund er ikke så stiv som landevejsskoen, men den er samtidig heller ikke så blød som all around-skoen. Den ligger cirka midt i mellem, så man både kan overføre meget kraft til pedalerne, men man har samtidig mulighed for at tage fra med sålen, hvis man skal af cyklen. Det grove mønster under skoen gør det samtidig lettere at gå op af bakker. 

Vintercykelsko bruges af en del mountainbikeryttere om vinteren, når den almindelige mountainbikesko bliver for kold. Skoen er foret indvendigt, og den har samme nyttige egenskaber som den almindelige mountainbike sko. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen