Ski og Skiudstyr

Mangler du skiudstyr til den kommende skiferie? Hos Fitland.dk finder du et bredt udvalg af billigt skiudstyr og skiudstyr af højeste kvalitet. Her på siden finder du blandt andet ski, skistøvler, lavineudstyr, skibindinger, skistave og meget andet. Du kan vælge de enkelte kategorier indenfor skiudstyr i menuen i venstre side. 

spar 20%

Står du overfor den kommende skiferie, og skal du lige have det sidste skiudstyr på plads? Hos Fitland.dk finder du alt, hvad du behøver til en skiferie. Vi forhandler alt lige fra beklædning til ski og beskyttelsesudstyr. 

Hos Fitland.dk finder du både det nyeste skiudstyr fra de største producenter som Oakley, Dakine, Poc og mange andre. Men skiudstyr behøber ikke nødvendigvis være en dyr fornøjelse. Her hos Fitland.dk finder du også billigt skiudstyr til alle niveauer.

Udover skiudstyr forhandler Fitland.dk også skibeklædning som skibukser, skijakker, skistrømper og meget andet. Uanset hvad du søger til skiferien, så finder du det hos Fitland.dk. Du kan med fordel bruge søgefeltet i sidens øverste venstre hjørne til at søge efter de skiprodukter, som du mangler. 

Ski, skibindinger og andet udstyr

Her på siden finder du blandt andet ski til skiferien. Det er vigtigt, at du vælger ski, der passer til dit niveau og stil. De fleste skiløbere kører på carvingski, men ønsker du eksempelvis at lave tricks i parken, skal du have et par twintip ski. 

Hos Fitland.dk finder du også skibindinger, som skal monteres ovenpå skiene. Nogle ski kommer med bindinger i forvejen, mens andre ski er uden bindinger. Undersøg derfor, om du har købt ski med eller uden bindinger.

Fitland.dk forhandler også sikkerhedsudstyr og lavineudstyr. Find blandt andet rygskjold, skihjelme og andet beskyttelsesudstyr. Fitland.dk forhandler også lavineudstyr i form af ABS-rygsække, skovle, lavinebippere/beacons, sonder og andet nødvendigt udstyr, hvis du bevæger dig ud i offpisten. Lavineudstyret findes også som pakkeløsninger, så du er sikker på, at du får alt det nødvendige udstyr til offpisten. 

Alt nødvendigt udstyr til skiferien

Hos Fitland.dk finder du også et stort udvalg af skistøvler til alle niveauer og stilarter indenfor ski. Vi forhandler også skistave til børn og voksne, skibriller/skigoggles, skivoks og hvad du ellers måtte have brug for til skiferien. 

Hos Fitland.dk finder du et stort udvalg af skiudstyr. Vi forhandler både billigt skiudstyr, så det ikke behøver at blive en dyr fornøjelse, men vi forhandler også skiudstyr af højeste kvalitet til den mere erfarne skiløber. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen