Træningstøj

Hos Fitland.dk finder du et bredt udvalg af træningstøj til både fitnesstræning, fodbold, håndbold, Crossfit og meget mere. Vi forhandler tøj fra de største brands som Reebok, Nike, Adidas, Under Armour og mange flere. Sortér produkterne efter netop dit favoritmærke ved hjælp af filtrene herunder. 

Det er svært at komme udenom træningstøjs betydning for præstationen. De fleste har efterhånden prøvet at få en irriterende tshirt eller en trøje, der ikke kan transportere varmen væk fra kroppen, på til træning. Det kan fjerne fokus fuldstændig. Derfor er det en god idé at sørge for at have noget ordenligt træningstøj. 

Skal du bestige Alpe d'Huez gør du det heller ikke i et par cowboybukser. Du er i sådan et tilfælde nødt til at have et par cykelbukser, hvis du ønsker at have en helskindet bagdel, når du er på toppen. Hvis du altså overhovedet når toppen i et par cowboybukser.

Det samme gør sig gældende for løberen. Sko, løbebukser og overdele skal være i orden.

Hos Fitland.dk forhandler vi billigt sportstøj fra Nike, adidas, PUMA, Under Armour og mange flere. Du finder billigt træningstøj, der passer til alle sæsoner, alle størrelser og farver, så vi er sikre på, at du finder noget, der passer til dig og dine behov.

Svedtransporterende og åndbart materiale

Når du køber træningstøj, er det vigtigt, at tøjet er lavet i et svedtranporterende og åndbart materiale. Det hjælper med at holde dig tør under intens og hård træning. Især ved udendørs træning kan en tør krop være vigtigt, da en fugtig krop let bliver kold.Træningstøj er ligeledes hurtigtørrende og bliver derfor ikke vådt og tungt efter kort tids træning.

Lette materialer

Dit træningstøj skal helst være fremstillet i lette materialer, og samtidig skal tøjet helst være strækbart. Det giver dig den maksimale bevægelsesfrihed under træningen. Når du bevæger dig i mange forskellige positioner under træning, er det vigtigt, at tøjet ikke begrænser dig. 

Flade syninger og en velsiddende pasform

Træningstøj med flade syninger minimerer risikoen for irriterende og ubehagelige gnavesår og gnidninger markant. Det er derfor vigtigt at vælge træningstøj med flade syninger.

En sidste ting du bør overveje, når du køber træningstøj er pasformen. De fleste cykelryttere vælger eksempelvis tætsiddende træningstøj for mindre vindmodstand. Men træner du i fitnesscenter foretrækker du måske mere løst siddende tøj. Det er oftest en smagssag, hvad man vælger.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen