Kosttilskud

Her på siden har vi samlet alt indenfor kosttilskud til dig, der har ekstra fokus på træning og kost. Du kan sortere produkterne efter popularitet og pris ved hjælp af filtrene herunder.

Kosttilskud betegnes som et ekstra supplement til den daglige kost. Det kan ofte være nødvendigt med en ekstra dosis af eksempelvis proteiner eller vitaminer, fordi man ikke får den nødvendige mængde gennem den almindelige kost, eller fordi det ganske enkelt er nemt at få den rette mængde gennem kosttilskud. Mange vælger derfor at bruge tilskudene som et ekstra boost til din næring. 

Det er ligeledes veldokumenteret, at kosttilskudene har en særdels gavnlig effekt. Specielt hvis du er meget aktiv, og dermed ikke kan få opfyldt kroppens daglige nærigsbehov ved indtag af almindelig kost.

Kosttilskud og træning

Er træning en del af din hverdag, er det oplagt at tilføre kroppen en række kosttilskud for at få de bedste resultater. Hvis du træner hårdt, kan kroppen få brug for ekstra næring. Det er derfor, så mange både topatleter og personer, som træner i fritiden, bruger kosttilskud som det faste supplement til kosten. Eller er du meget aktiv på anden vis, kan det være nødvendigt at tilføre kroppen noget ekstra udover den almindelige mad.

Efter en hård omgang træning er det vigtigt at tilføre kroppen den rette næring inden for relativt kort tid. Her hjælper kosttilskudene dig, fordi du kan have dem med i tasken, og du kan derfor indtage dem lige efter træning. Andre kosttilskud indtages eksempelvis under træning, og disse varianter findes i pulverform med smag, som virker godt under selve træningen. 

I forhold til træning er de mest gængse produkter indenfor kosttilskud protein, kreatin, aminosyrer, fedtsyrer og energiprodukter. Produkterne findes i forskellige varianter, ligesom de fleste kosttilskud kommer i mange smagsvarianter.

De mest gængse kosttilskud er protein, kreatin, Omega 3, aminosyrer og weightgainer.

Udvalget af kosttilskud, der findes på markedet, kan ofte være en jungle at finde rundt i. Hos Fitland.dk tilbyder vi dig alle de nødvendige typer af kosttilskud, ligesom vi giver dig de mest gængse typer af supplementer i højeste kvalitet. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen