Træningssko

Hos Fitland.dk finder du et bredt udvalg af sko til træning og fritid. Vi forhandler alt fra løbesko over sandaler til fodboldstøvler. Uanset hvilken type træningssko du leder efter, finder du den her på siden. I venstre side kan du vælge, hvilken type træningssko du mangler. 

spar 18% emærket
spar 50% emærket

Følelsen af at få nye træningssko er altid utroligt lækker. En fed træningssko kan ligefrem være med til at øge motivationen i træningscenteret, fordi følelsen med smarte og komfortable sko giver noget ekstra.

Men forskellen på udvalget af træningssko er stort. Skal man vælge en sko med stødabsorbering? Skal man vælge en flad sko? Skal der være pronation i skoen? Spørgsmålene kan være mange, når udstyret til fødderne skal opgraderes eller fornyes. 

De mange forskellige sko på markedet har vidt forskellige fordele i forhold til den træningsform, som skoene passer til. 

Fodboldstøvler passer til fodbold, løbesko passer til løb, og cykelsko passer til cykling. Men så er der alle skoene, der ikke nødvendigvis er tilpasset et specifikt formål. 

Hvilken sko skal man lige vælge? Det kan være svært at finde ud af, men finder du den rigtige sko, kan den hjælpe dig til at nå dine mål indenfor træningen. 

Vælg den rigtige træningssko første gang

Når du skal vælge din træningssko, skal du vælge efter, hvilken type sport du bruger den til. 

Flade sko som eksempelvis crossfit-sko eller vægtløftningssko eller andre flade modeller er optimale, hvis din primære motionsform er at løfte vægte. En flad sko giver dig den bedste stabilitet i de forskellige stationære øvelser.

Fleksible sko er perfekte til dig, der både træner med vægte, går på hold, træner i maskiner og nyder at gå en tur i naturen. Det vigtigste er, at den sidder godt på foden, og du føler, at den kan bruges til det meste uden at genere.

Stødabsorberende sko som løbesko er til dig, der løber i naturen og på løbebånd, men som samtidig træner i maskiner i træningscenteret. Det vigtigste er, at den fungerer godt i forhold til løb. 

Derudover er det som altid vigtigt, uanset hvilken sko du beslutter dig for at købe, at den sidder godt på foden. Skoene må aldrig bliver for stor, fordi du mister stabiliteten. Desuden er det altid lækkert at træne i en åndbar sko, så fødderne kan få luft.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen