Tilbehør

Her på siden har vi samlet alt indenfor tilbehør til træningsentusiasten. Vi forhandler headsets, varmecreme, sportbind, massageprodukter og meget mere. Sorter produkterne efter dit favoritbrand, farve eller pris ved hjælp af filtrene herunder. 

Der er efterhånden marked for et bredt udvalg af træningstilbehør, der på den ene eller anden måde kan forbedre din træningspræstation. Ofte kan tilbehøret give dig de sidste procenter. Både i selve træningssituationen men ofte også inden træningen eller efter træning under eksempelvis restitution. 

Bind til skadesforebyggelse

Hos Fitland.dk har vi et bredt udvalg af bind, der kan være med til at holde dig skadesfri, eller som kan give dig støtte nogle steder, hvor du måske går rundt med småskavanker. 

Bind støtter op om led og muskler, og de giver dermed stabilitet til kroppen. Stabilitet er en stor nødvendighed, når kroppen er i bevægelse. Samtidig holder de muskler og led varme, så chancen for skader er mindre. 

Vi forhandler både knæbind, skulderbind, albuebind, sleeves til arme, lændebind, ankelbandage og meget mere. Vi opfylder et hvert behov for støtte til kroppen.

Elektronik, der kan give de ekstra procent

Elektronisk tilbehør bliver en større og større del af sportspræstationen. Hos Fitland.dk forhandler vi alt indenfor elektronisk tilbehør.

Vi har eksempelvis headsets designet til træning, løb og cykling. Headsettet er perfekt tilpasset øret, så det bliver siddende selv ved store bevægelser.

Vi tilbyder også skridttællere, som både kan bruges til hverdag og til træningsbrug. 

Derudover tilbyder Fitland.dk GPS'er, pulsure og meget mere indenfor eletronisk tilbehør. 

Alt indenfor træningstilbehør

Hos Fitland.dk finder du alle de gadgets og alt det tilbehør, som kan give din træning de ekstra procent. 

Vi har alt indenfor solbriller, varmecreme, sportstape, bind, elektronik, massage og meget mere.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen