Løbehjul og skateboard

Hos Fitland.dk finder du et stort udvalg af skateboards og løbehjul, som kan bruges både til leg på vejen og til at skate på ramper, kassen og andre objekter. Køb skateboards og løbehjul, der passer til både børn og voksne, hos Fitland.dk.

Løbehjul og skateboards er blevet den helt store trend blandt børn og unge mennesker. Når solen er fremme, er det også frem med løbehjul og skateboard. Hæng ud med vennerne på vejen eller på rampen og kør med stil på løbehjulet. Lav tricks på ramperne, eller brug løbehjulet eller skateboardet til at komme i skole på. Løbehjul og skateboard er sommerens fedeste transportmiddel!

Hos Fitland.dk finder du de fedeste løbehjul og skateboards, der både kan bruges til tricks og transport. 

Udover løbehjul finder du hos Fitland.dk også beskyttelsesudstyr, som du kan tage på, hvis du laver vilde tricks på løbehjulet eller skateboardet. Vi forhandler også fede hjelme og rulleskøjter. Uanset hvad du mangler til skate, så finder du det hos Fitland.dk.

Løbehjul til tricks eller transport

Der er forskel på løbehjul alt efter, hvad du skal bruge det til. Nogle løbehjul er bedst til at lave tricks på rampen, mens andre er bedst til at køre hurtigt på, og de er derfor gode til transport til og fra eksempelvis skole. 

Et almindeligt løbehjul har store hjul, der giver god fart til hurtig transport. Styret er justerbart, så du kan tilpasse det til din højde, og så kan man klappe løbehjulet sammen, så det er nemt at have med på farten.

Et løbehjul til tricks / trickløbehjul har små hjul for stor slidstyrke og optimal føling med underlaget. Løbehjulets stel er mere robust, og det tåler derfor slag og hård kørsel. Desuden kan stellet ikke klappes sammen, og derfor er du også sikker på, at det ikke pludselig klapper sammen, når du laver tricks. 

Små skateboards, der er fede at køre på

Fitland.dk forhandler også mini skateboards og longboards, som du kan skate på. De små skateboards er perfekte til at lave tricks på, eller til at køre rundt på ude på gaden. Små skateboards er mindre end normale skateboards, og dermed er de lettere at få til at flippe og hoppe på.

Longboards er noget længere i opbygningen og er blødere at køre på. De er derfor perfekte til at cruise på, og det fungerer som et effektivt transportredskab. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen