Undertøj

Mangler du undertøj til træningen? Hos Fitland.dk finder du et bredt udvalg af undertøj og baselayer til at tage under det almindelige træningstøj. Vi forhandler undertøj til både mænd og kvinder fra mærker som Nike, Under Armour og mange andre. Du kan sortere undertøjet efter dit favoritmærke ved hjælp af filtrene herunder.

Træningsundertøj er ikke det første, man tænker på at investere i, når man skal have nyt udstyr til træningen. Men måske burde man tænke på undertøjet som noget af det første. I hvertfald er det vigtigt i forhold til at holde kroppen tør og komfortabel, at man bruger det rigtige undertøj under det almindelige træningstøj. 

Hos Fitland.dk finder du et bredt udvalg af træningsundertøj i høj kvalitet. Vi forhandler træningsundertøj og baselayer til både kvinder og mænd fra mærker som Nike, Under Armour, Helly Hansen og mange flere. Så vil du sikre dig selv den bedste komfort under træningen, så finder du undertøjet her på siden.

Udover undertøj til træning, forhandler Fitland.dk også tights, t-shirts, sweatshirts og meget mere til træningsbrug. Du kan navigere imellem de forskellige kategorier indenfor træningstøj i menuen til venstre. 

Undertøj i de rigtige materialer

Hos Fitland.dk finder du undertøj i højeste kvalitet. Det skyldes, at vi sælger undertøj, der er fremstillet af de bedste producenter. De har fremstillet løbeundertøjet i lette, svedtransporterende materialer, der sikrer dig den bedste komfort.

Almindeligt undertøj fremstillet i bomuld bliver hurtigt vådt under intens træning. Svedens transporteres ganske enkelt ikke væk fra kroppen. Vådt undertøj kan hurtigt skabe gnidning og gnavesår på kroppen, som både vil irritere dig under og efter træningen. 

Med svedtransporterende undertøj undgår du at blive våd på samme måde, fordi sveden transporteres væk fra kroppen. 

Samtidig er undertøjet fremstillet i lette materialer, og du føler derfor ikke, at du bærer det tunge undertøj, som almindeligt undertøj kan føles. Desuden fås undertøjet med flade syninger, der netop også skåner dig for gnavesår og gnidninger.

Undertøj til både herrer og damer

Undertøjet findes i forkellige former. Underbukserne findes typisk med korte eller lange ben, der som minimum dækker lårene. Undertrøjer findes også både med korte og lange ærmer samt helt uden ærmer. Der findes dermed undertøj til de fleste temperaturer og til enhver smag. 

Her på siden finder du undertøj til mænd og kvinder i mange fra forskellige producenter. Vi vil nemlig sikre os, at du kan finde noget løbeundertøj, som passer netop til dit behov.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen