Bordtennisbat

Skal du investere i nyt bordtennisbat? Hos Fitland.dk forhandler vi et bredt udvalg af bordtennisbat til alle niveauer. Vi forhandler primært bordtennisbat fra Stiga, der har mange års erfaring med fremstilling af udstyr til bordtennisspillere. 

Hos Fitland.dk finder du et bredt udvalg af bordtennisudstyr, der kan forbedre dine præstationer ved bordtennisbordet. Det er nemlig ikke lige meget, hvilket udstyr du bruger. Og der er derfor noget at hente ved at investere i noget godt udstyr.

Hos Fitland.dk forhandler vi bordtennisudstyr fra topproducenter, der har fremstillet udstyr til bordtennis i mange år. Derfor er du sikker på at få noget udstyr, der er udviklet med de nyeste teknologier. Vi forhandler blandt andet mærker som Stiga og Kettler. 

Her på siden finder du blandt andet bordtennisbat, bordtennisbolde og bordtennisborde. Udover bordtennisudstyr forhandler Fitland.dk også tøj til bordtennisspillere. Vi forhandler shortst-shirtsskotræningsdragter og meget mere. I menuen i venstre side finder du bordtennisborde og bordtennisbolde. Uanset hvad du søger som bordtennisspiller, finder du det hele på den samme side hos Fitland.dk.

Bordtennisbat til enhver spiller

Der findes et stort udvalg af bordtennisbat på markedet, og hos Fitland.dk tilbyder vi også et bredt udvalg. Det er derfor vigtigt, at du vælger det rigtige bordtennisbat. Man rangerer normalvis bordtennisbat efter, hvad de er gode til. Når spiller bordtennis vil man gerne opnå speed, spin og kontrol. Det er derfor også indenfor de tre kategorier, at man rangerer bordtennisbat på en skale fra 1-100.

Der er også forskel på, hvilket niveau man har, og hvilket bordtennisbat man bør vælge. Er du nybegynder, bør du gå efter et bordtennisbat, der scorer højt indenfor kategorien kontrol. Dermed er du sikker på, at du har størst chance for at kontrollere bolden og få den over nettet.

Er du øvet bordtennisspiller, kan du begynde at fokusere på andre parametre end kontrol. Så ønsker du måske et bat med høj speed, eller et bat, der er godt til spinbolde. Som øvet bør du gå efter et all around bat, der scorer højt i de fleste kategrier. 

Er du meget øvet/topspiller i bordtennis, kender du også din egen spillestil. Derfor bør du naturligvis gå efter et bordtennisbat, der scorer højt i den kategori, som du lægger høj vægt på som bordtennisspiller. 

Grebet på dit bordtennisbat har også meget at sige, og du skal derfor være opmærksom på den del, når du købet nyt bordtennisbat. Man skelner normalt mellem tre typer greb indenfor bordtennisbat; Lige, Konkav og Anatomisk greb. 

Det mest udbredte greb blandt nybegyndere er et konkav greb, imens de andre greb i højere grad bruges af mere øvede bordtennisspillere. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen