Bordtennis

Mangler du nyt udstyr indenfor bordtennis? Hos Fitland.dk finder du et bredt udvalg. Her på siden finder du både bordtennisborde, bordtennisbolde og bordtennisbat. Lige meget hvad du søger, finder du alt til bordtennis hos Fitland.dk.

Hos Fitland.dk finder du et bredt udvalg af bordtennisudstyr, der kan forbedre dine præstationer ved bordtennisbordet. Det er nemlig ikke lige meget, hvilket udstyr du bruger. Og der er derfor noget at hente ved at investere i noget godt udstyr.

Hos Fitland.dk forhandler vi bordtennisudstyr fra topproducenter, der har fremstillet udstyr til bordtennis i mange år. Derfor er du sikker på at få noget udstyr, der er udviklet med de nyeste teknologier. Vi forhandler blandt andet mærker som Stiga og Kettler. 

Her på siden finder du blandt andet bordtennisbat, bordtennisbolde og bordtennisborde. Udover bordtennisudstyr forhandler Fitland.dk også tøj til bordtennisspillere. Vi forhandler shorts, t-shirts, sko, træningsdragter og meget mere. Uanset hvad du søger som bordtennisspiller, finder du det hele på den samme side hos Fitland.dk.

Billige bordtennisbolde af høj kvalitet

Hos Fitland.dk finder du et bredt udvalg af bordtennisbolde. Vi forhandler både billige bordtennisbolde og bordtennisbolde af højeste kvalitet. 

En bordtennisbold måler 40 millimeter i diameter, og de er fremstillet i plastik og helst uden det giftige celluloid.

Selvom vi forhandler bolde af forskellige pris og kvalitet, er det vigtigt at sige, at man tydeligt mærker forskel på en bordtennisbold af høj kvalitet og af lav kvalitet. De dyre bolde er nemlig fremstillet med større præcision, og du kan derfor være sikker på, at de er fuldstændig runde. 

Dermed kan du styre bolden med højere præcision, ligesom bolden ikke vil lave utilsigtede udsving i luften. Dermed kan du spille på det højest mulige tekniske niveau.

Spiller du derimod bare bordtennis for hyggens skyld, er der bestemt ikke noget i vejen med at spille med billige bordtennisbolde. De er også blevet klart bedre med tiden. Man skal dog være opmærksom på, at de ikke hopper så godt, som rigtige bordtennisbolde, ligesom svævet kan variere meget. 

Kvalitets bordtennisborde

Hos Fitland.dk finder du et stort udvalg af forskellige bordtennisborde i meget forskellige prisklasser. Her på siden finder du bordtennisborde til hyggespil derhjemme, ligesom du finder topmodellerne fra Stiga indenfor bordtennisborde. 

Når du køber bordtennisborde, skal du være opmærksom på bordets størrelse. Nogle borde følger nemlig ikke de officielle mål for turneringsborde. Man har nemlig lavet mindre borde, som passer bedre ind i hjemmet.

De fleste bordtennisborde kan slås sammen på midten, så de fylder så lidt som muligt, når de ikke bruges. Desuden fås topmodellerne med hjul, så du let kan flytte bordtennisbordet rundt. 

Bordtennisbat til enhver spiller

Der findes et stort udvalg af bordtennisbat på markedet, og hos Fitland.dk tilbyder vi også et bredt udvalg. Det er derfor vigtigt, at du vælger det rigtige bordtennisbat. Man rangerer normalvis bordtennisbat efter, hvad de er gode til. Når spiller bordtennis vil man gerne opnå speed, spin og kontrol. Det er derfor også indenfor de tre kategorier, at man rangerer bordtennisbat på en skala fra 1-100.

Der er forskel på, hvilket niveau man har, og hvilket bordtennisbat man bør vælge. Er du nybegynder, bør du gå efter et bordtennisbat, der scorer højt indenfor kategorien kontrol. Dermed er du sikker på, at du har størst chance for at kontrollere bolden og få den over nettet.

Er du øvet bordtennisspiller, kan du begynde at fokusere på andre parametre end kontrol. Så ønsker du måske et bat med høj speed, eller et bat, der er godt til spinbolde. Som øvet bør du gå efter et all around bat, der scorer højt i de fleste kategrier. 

Er du meget øvet/topspiller i bordtennis, kender du også din egen spillestil. Derfor bør du naturligvis gå efter et bordtennisbat, der scorer højt i den kategori, som du lægger høj vægt på som bordtennisspiller. 

Grebet på dit bordtennisbat har også meget at sige, og du skal derfor være opmærksom på den del, når du købet nyt bordtennisbat. Man skelner normalt mellem tre typer greb indenfor bordtennisbat; Lige, Konkav og Anatomisk greb. 

Det mest udbredte greb blandt nybegyndere er et konkav greb, imens de andre greb i højere grad bruges af mere øvede bordtennisspillere. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen