Bordtennisborde

Leder du efter et nyt bordtennisbord? Hos Fitland.dk tilbyder vi et bredt udvalg af bordtennisborde. Vi forhandler topmodeller af bordtennisborde fra Stiga, ligesom vi forhandler billigere bordtennisborde, der egner sig godt til hjemmet. Udover bordtennisborde forhandler Fitland.dk også bordtennisbolde og bordtennisbat. 

Hos Fitland.dk finder du et bredt udvalg af bordtennisudstyr, der kan forbedre dine præstationer ved bordtennisbordet. Det er nemlig ikke lige meget, hvilket udstyr du bruger. Og der er derfor noget at hente ved at investere i noget godt udstyr.

Hos Fitland.dk forhandler vi bordtennisudstyr fra topproducenter, der har fremstillet udstyr til bordtennis i mange år. Derfor er du sikker på at få noget udstyr, der er udviklet med de nyeste teknologier. Vi forhandler blandt andet mærker som Stiga og Kettler. Sværger du derfor til et bestemt mærke, så finder du det her hos Fitland.dk.

Her på siden finder du blandt andet bordtennisbat, bordtennisbolde og bordtennisborde. Udover bordtennisudstyr forhandler Fitland.dk også tøj til bordtennisspillere. Vi forhandler shortst-shirtsskotræningsdragter og meget mere. I menuen i venstre side finder du bordtennisbat og bordtennisbolde. Uanset hvad du søger som bordtennisspiller, finder du det hele på den samme side hos Fitland.dk.

Kvalitets bordtennisborde

Hos Fitland.dk finder du et stort udvalg af forskellige bordtennisborde i meget forskellige prisklasser. Her på siden finder du bordtennisborde til hyggespil derhjemme, ligesom du finder topmodellerne fra Stiga indenfor bordtennisborde. 

Når du køber bordtennisborde, skal du være opmærksom på bordets størrelse. Nogle borde følger nemlig ikke de officielle mål for turneringsborde. Man har nemlig lavet mindre borde, som passer bedre ind i hjemmet.

Det Internationale Bordtennisforbund (ITTF) dikterer, at et officielt bordtennisbord er et rektangel med målene 2,74 meter x 1.525 meter. Bordpladen skal være 76 cm over gulvet og være i niveau over hele overfladen. Bordet kan være fremstillet af ethvert materiale, som resulterer i et 23 cm højt opspring, når en standard bordtennisbold tabes på det fra en højde på 30 cm.

De fleste bordtennisborde kan slås sammen på midten, så de fylder så lidt som muligt, når de ikke bruges. Desuden fås topmodellerne med hjul, så du let kan flytte bordtennisbordet rundt. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen