Cykelbriller

Hos Fitland.dk forhandler vi briller, der på grund af sit strømlinede design passer perfekt til cykling. Her på siden finder du cykelbriller i mange forskellige prisklasser og derfor også af forskellig kvalitet. Du kan sortere briller efter pris ved hjælp af filtrene herunder.

Findes der noget skønnere end en tur på racercyklen i høj solskin? Nej vel. Det kan dog være behageligt med et par cykelbriller, der beskytter øjnene mod solens stråler. Desuden kan vand, vind eller smuds i øjnene eller omkring øjnene forekomme på cykelturen, og det kan være både et irritationsmoment samt farligt, når man kører på på landevejen.

Hos Fitland.dk finder du et stort udvalg af cykelbriller, der kan bruges i både høj solskin eller som beskyttelse for øjnene i dårligere vejr. Vi forhandler cykelbriller i meget forskellige prisklasser, og du er derfor sikker på at kunne finde et par briller, der matcher dit budget.

Udover cykelbriller finder du hos Fitland.dk alt indenfor cykling. Vi forhandler blandt andet cykeltøj, cykelskocykelhjelme og meget andet. Du kan vælge mellem de forskellige kategorier indenfor cykling i menuen til venstre, ligesom du kan bruge sidens søgefelt til at finde de produkter, du mangler.

Cykelbriller med de rigtige glas og det rigtige fit

Når du skal vælge cykelbriller er der primært to faktorer at forholde sig til: størrelse og farven på glassene. Stort set alle cykelbriller er udformet i et aerodynamisk look, så brillerne sidder tæt til ansigtet og lukker for eventuelle luftkanaler, der giver vind i øjnene.

Men størrelsen på brillerne varierer ofte, og du skal derfor forsøge at vælge den rigtige størrelse. Letteste måde at finde den rigtige størrelse på er at måle sine almindelige briller eller solbriller og derefter vælge en tilsvarende cykelbrille. 

Derudover skal man vælge briller med de rigtige glas. Glassets farve egner sig nemlig til bestemte forhold.

Gule glas egner sig bedst til tågede og mørke forhold, hvor sigtbarheden er lavere. Gennemsigtige/transparante glas fungerer udelukkende som beskyttelse mod vind, insekter, vand og mudder, mens mørke glas er til at beskytte øjnene mod sol.

Mange vælger at køre med cykelbriller med mørke glas, fordi de primært skal bruges, når der er solskin. Man kan dog også investere i briller, hvor glassene kan udskiftes alt efter vejret.

Desuden kan brillerne også bruges til mountainbiking eller løb.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen