Cykellygter

Hos Fitland.dk finder du et bredt udvalg af cykellygter til mange forskellige formål og af forskellig kvalitet. Vi forhandler både billige cykellygter, dynamocykellygter og kraftige cykellygter til eksempelvis mountainbiking og andet. Du kan sortere lygter efter pris ved hjælp af filtrene herunder.

Efteråret kommer langsomt snigende, og dagene bliver kortere. Derfor er det også tid til at få købt cykellygter. Hos Fitland.dk finder du et stort udvalg af cykellygter i mange forskellige prisklasser.

Vi forhandler både billige cykellygter, der hurtigt kan monteres på cyklen, de nyeste dynamocykellygter, der sidder på cyklen hele året, og kraftige cykellygter, der eksempelvis kan bruges af mountainbikeryttere, der kører i skoven om aftenen eller natten.

Udover cykellygter finder du hos Fitland.dk og cykelhjelme og cykelreservedele. Du kan vælge mellem de forskellige kategorier indenfor cykling i menuen til venstre, ligesom du kan bruge sidens søgefelt i øverste venstre hjørne, hvis du mangler andet udstyr til cykling eller andre sportsgrene.

Billige cykellygter til hverdagsbrug

Hos Fitland.dk finder du et bredt udvalg af cykellygter til hverdagsbrug.

Køb eksempelvis billige cykellygter, der hurtigt kan sættes på cyklen, ligesom de hurtigt kan tages af cyklen igen.

Du finder også cykellygter, der er monteret fast på cyklen. Det er typisk moderne dynamolygter, som sidder på cyklen hele tiden. De er derfor også svære at stjæle, fordi de er fastmonteret modsat andre cykellygter.

De forskellige lygter monteres på forskellige måder. Nogle lygter har en lille gummistrop, som man spænder omkring styret. Andre lygter har en magnet monteret, og det samme har lygteholderen, som man monterer på cyklen et sted. Den mest gængse monterinsløsning består af en plastikholder, hvorpå man kan sætte lygterne fast.

Kraftige cykellygter til mountainbiking

Hos Fitland.dk finder du også cykellygter, der bruges til mere end hverdag. Vi forhandler nemlig også lygter med en meget kraftig lyskegle. Denne type cykellygter anbefales mountainbikeryttere, der kører i skoven efter mørkets frembrud, eller cyklister der bare ønsker de bedst mulige lysforhold på landevejen.

Denne type cykellygter kan som regel lades op med en medfølgende oplader.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen