Cykling

Her hos Fitland.dk finder du et stort udvalg af forskelligt cykeludstyr. Vi forhandler udstyr til landevejscykling og mountainbiking, og udvalget består både af cykeldele samt udstyr, du selv kan iføre dig under cykelturen. Sorter produkterne efter popularitet eller pris ved hjælp af filtrene herunder. 

spar 44%
spar 43%

Cykling handler i de fleste tilfælde om at komme først. Det er en kamp mod uret. Og for at nå sit mål om at komme først kan det rette udstyr i mange tilfælde hjælpe dig eller lade dig give slip på remmer og tøjler. Hos Fitland.dk forhandler vi et stort udvalg af forskelligt udstyr til landevejscykling og mountainbiking. Her på siden finder du både cykeldele, beskyttelsesudstyr, drikkedunke, cykeltasker og meget andet. 

Med det rette cykelgrej kan du nemlig forbedre præstationen eller gøre oplevelsen bedre på landevejen eller i skoven. Og det praktiske udstyr, du finder her på siden, er netop fremstillet til cykelbrug.

Udover cykeludstyr forhandler Fitland.dk også cykelsko, cykeltøj, hjelme og meget andet, som kan gavne dig på cykelturen. Uanset hvad du som landevejsrytter og mountainbikerytter måtte søge til turen på landevejen eller i skoven, så finder du det hos Fitland.dk. Du kan med fordel bruge søgefeltet i sidens øverste venstre hjørne til at søge efter de produkter, som du leder efter. 

Beskyttelsesudstyr til mountainbiking

Kører du mountainbike i skoven, ved du også, at risikoen for uheld i skoven er langt større end ved cykling på landevejen. Derfor kan det være en god ide at bruge beskyttelsesudstyr, når man blæser på jernhesten gennem skovens små stier.

Fitland.dk forhandler hjelme til mountainbikere, albuebeskytte og knæbeskyttere samt rygskjold. Det er alt sammen udstyr, der kan give dig mere sikker kørsel og minimere risikoen for skader, hvis du skulle styrte på cyklen. 

Tasker til mountainbiking

Fitland.dk forhandler også tasker, der egner sig særligt godt til mountainbiking. Kører du mountainbike eller downhill i skoven, har man ofte ekstra udstyr med i form af eksempelvis beskyttelse eller proviant. Derfor kan det være en god ide at have en lækker rygsæk. 

Ryksækkene er fremstillet i kraftige materialer, der gør, at de kan holde til "snit" fra grene samt styrt og så videre. Stropperne kan indstilles, så tasken sidder perfekt på ryggen, og den vil derfor ikke genere, mens du cykler. Desuden kan tasken også bruges til andre sportsgrene som eksempelvis skisport. 

Alt efter hvilken rygsæk du vælger, kan du få tasker med indbygget camelbag/væskebeholder samt slange, du kan drikke af. Det er smart, når du cykler i skoven, hvor det kan være svært at drikke af en almindelig drikkedunk. 

Nogle af taskerne findes også med indbygget rygskjold, så du derfor kan nøjes med en taske fremfor både en taske og rygskjold. Dermed er du både beskyttet mod styrt, og samtidig kan du have ekstra udstyr med i tasken. Særligt denne type taske egner sig også godt til skisport.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen