Cykelhjelme

Leder du efter en børnecykelhjelm, moderigtig cykelhjelm eller en cykelhjelm til turene på racercykel? Lige meget hvilken type cykelhjelm du søger, så finder du den hos Fitland.dk. Her på siden finder du cykelhjelme med de rigtige sikkerhedsgodkendelser. Du kan sortere hjelmene efter pris eller popularitet ved hjælp af filtrene herunder.

Danmark er en cyklende nation, og rigtig mange cyklister har efterhånden forstået nødvendigheden af en cykelhjelm, når man begiver sig ud på jernhesten. Det skyldes især, at man øger sikkerheden betragteligt med en cykelhjelm, men samtidig er producenterne også begyndt at fremstille cykelhjelme i moderigtige designs. Dermed ser hjelmen ikke så klodset ud, som det engang var tilfældet.

Hos Fitland.dk finder du alle typer cykelhjelme; børnecykelhjelme, moderigtige cykelhjelme, racercykelhjelme og MTB cykelhjelme. Cykelhjelmene har de nødvendige sikkerhedsgodkendelser, så du kan trygt vælge en cykelhjelm fra Fitland.dk.

Alle MTB hjelme er fremstillet med et beskyttende skum, og med de nyeste teknologier kan du være sikker på optimal beskyttelse med en ny cykelhjelm fra de stærkeste producenter.

Udover cykelhjelme forhandler Fitland.dk også meget andet til cyklen. Du finder blandt andet cykellygter, reservedelecykelbriller og meget andet. Du kan vælge mellem de forskellige kategorier i menuen til venstre eller bruge sidens søgefelt til at finde, hvad du søger.

Cykelhjelme til børn og voksne

Vi forhandler cykelhjelme til børn og voksne her hos Fitland.dk.

Børnecykelhjelmene er kendetegnet ved børnedesigns, hvor hjelmene er udsmykket på forskellig vis. En god idé er at vælge hjelmen sammen med sit barn, da sandsynligheden for, at barnet vil bruge hjelmen, er væsentligt større, hvis barnet selv har valgt hjelm, farve og udsmykning.

De senere år har producenterne af cykelhjelme haft stor fokus på designet, og derfor er det også blevet mere almindeligt for voksne at køre med cykelhjelm. Hjelmene har fået et mere street look a la skaterhjelme. Og derfor ser du rigtig mange af den type cykelhjelm på vejene i dag.

Cykelhjelme til cykelryttere

Hos Fitland.dk finder du også cykelhjelme til cykelryttere.

Det er både en god idé med en ny hjelm, hvis du er helt ny på cyklen, men ofte er det også en god idé at udskifte hjelmen, hvis den er flere år gammel, da hjelmene hele tiden bliver bedre. Har hjelmen være udsat for et slag, bør den også skiftes, da beskyttelseslaget/skummet kan være knækket eller påført anden skade, der betyder, at den ikke beskytter hovedet optimalt ved styrt.

Cykelhjelme til cykelryttere er fremstillet i et med strømlinet design, der skaber så lidt vindmodstand som muligt, og samtidig sørger hjelmen for at give optimal ventilation til hovedet. Dermed kan du altså holde hovedet koldt selv på de stejle stigninger.

Mange hjelme fremstilles med et spænde om hagen samt justering i nakken, så du kan spænde hjelmen til, så den sidder godt på hovedet.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen