Tennis

Mangler du nye tennisbolde eller grip til tennisketcheren? Hos Fitland.dk finder du både billige tennisbolde og tennisbolde af høj kvalitet. Desuden har vi et bredt udvalg af grip til tennisketcheren. Sværger du til et bestemt brand, kan du sortere produkterne efter brands ved hjælp af filtrene herunder. 

Hos Fitland.dk forhandler vi et bredt udvalg af tennisbolde og grip til din tennisketcher. Vi forhandler mærker som Head, Babolat og Select. Her på siden finder du et udvalg af tennisbolde af både høj kvalitet og til billige priser. 

Udover tennisbolde forhandler Fitland.dk også t-shirtsshortstennissko og ketchers. Uanset hvad du søger til din tennistræning, så finder du det her hos Fitland.dk.

Forskel på tennisbolde

Der er stor forskel på de tennisbolde, der findes på markedet. Hos Fitland.dk forhandler vi kun tennisbolde, der er beregnet til rigtig tennistræning eller tenniskampe. En tennisbold skal have et korrekt opspring, ligesom den skal have et forudsigeligt svæv gennem luften. Billige tennisbolde af dårlig kvalitet vil være dårlige til at hoppe, ligesom de kan lave udsving i luften. Det ønsker man ikke som tennisspiller. 

Tennisbolde rummer en speciel gassammensætning, der får dem til at hoppe perfekt, ligesom du får et perfekt slag på bolden. Det er også derfor, at tennisbolde er under tryk, når du modtager dem. Det er for at bevare den særlige gassammensætning i boldene. Derfor vil gassen også langsomt sive ud af boldene, når du først har åbnet røret med bolde. 

Derfor bør du også jævnligt udskifte dine tennisbolde, for at du kan få mest ud af dit tennisspil.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen