Håndbolde

Mangler du en ny håndbold? Hos Fitland.dk finder du håndbolde i alle størrelser. Derfor har vi bolde til både børn og voksne. Vi forhandler håndbolde fra Select og Hummel. Du kan sortere boldene efter popularitet ved hjælp af filtrene herunder. 

Håndbold er en kæmpe sportsgren i Danmark, og rigtig mange har spillet håndbold på et tidspunkt i løbet af sit liv. Mange børn introduceres til håndbold, når de er helt små, og håndbold er så elsket en sport i Danmark, fordi det er utroligt simpelt. Det kræver kun en bold.

Hos Fitland.dk finder du et bredt udvalg af forskellige håndbolde i mange forskellige størrelser. Du finder derfor håndbolde til både børn og voksne her på siden. Håndboldene fås også i meget forskellig kvalitet alt efter, om de skal bruges til leg, træning eller kamp.

Udover håndbolde finder du hos Fitland.dk også håndboldsko, shorts, t-shirts, varmecreme og meget mere. Lige meget hvad du mangler til håndboldtræningen, så finder du det her på Fitland.dk. 

Håndbolde 

Håndbolde findes i meget forskellig kvalitet alt efter, hvad du skal bruge dem til. Du kan groft sagt inddele dem i kampbolde, træningsbolde og bolde til leg. Og prisen varierer også derefter. 

Med en kampbold får du et optimalt greb på håndbolden uanset, om du skal bruge harpiks dertil eller ej. Kampbolden har et meget præcist svæv, og den vil ikke 'svinge' eller lave udslag i luften. Kampbolde er i den højeste kvalitet, og de bruges også til de store slutrunder. 

Træningsbolde er lidt billigere end kampbolden. De er slidstærke, og kan derfor bruges til mange træninger, ligesom de har et godt greb både med og uden harpiks. 

Bolde til leg er oftest bløde eller fremstillet i skum. Dermed kan de også bruges til andet en bare håndbold. Grebet er helt perfekt, fordi bolden er blød, og de er derfor gode til børn, der skal starte til håndbold. Desuden er det svært at slå sig på denne type bold. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen