Notice: Constant HTTP_CSS_PATH already defined in /var/www/www.siloo.dk/application/config/config.php on line 28

Notice: Constant HTTP_IMAGES_PATH already defined in /var/www/www.siloo.dk/application/config/config.php on line 29

Notice: Constant HTTP_JS_PATH already defined in /var/www/www.siloo.dk/application/config/config.php on line 30

Notice: Constant HTTP_CSS_PATH_ADMIN already defined in /var/www/www.siloo.dk/application/config/config.php on line 32

Notice: Constant HTTP_IMAGES_PATH_ADMIN already defined in /var/www/www.siloo.dk/application/config/config.php on line 33

Notice: Constant HTTP_JS_PATH_ADMIN already defined in /var/www/www.siloo.dk/application/config/config.php on line 34

Notice: Undefined index: HTTP_USER_AGENT in /var/www/www.siloo.dk/application/config/config.php on line 40

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: HTTP_USER_AGENT

Filename: config/config.php

Line Number: 40

Bolde - Køb bolde til alle typer sportsgrene hos Fitland.dk.

Bolde

Søger du bolde til træningen? Hos Fitland.dk sælger vi bolde til alle sportsgrene. Uanset om du søger fodbolde, håndbold, tennisbolde, fjerbolde, golfbolde eller nogle andre bolde, så finder du det hos Fitland.dk. Søger du en bold fra et bestemt mærke, kan du sortere produkterne ved hjælp af filtrene herunder. 

spar 0% emærket
spar 0% emærket

Hos Fitland.dk finder du et stort udvalg indenfor bolde til alle slags sportsgrene. Vi sælger både billige bolde og bolde af højeste kvalitet. Så uanset hvad du søger og til hvilket formål, så finder du bolde til netop dit behov her på siden.

Vi forhandler både golfbolde, bolde til fitness, fodbolde, håndbolde og mange andre typer bolde. Du kan vælge mellem de forskellige sportsgrene, hvor vi tilbyder bolde, ved hjælp af menuen i venstre side.

Udover bolde tilbyder Fitland.dk også meget andet indenfor træningsudstyr, som kan være med til at gøre din daglige træning lidt sjovere eller lidt mere bekvemmelig. Find eksempelvis alt indenfor løbeudstyr, fodboldudstyr, træningstøj og meget andet her på siden.

Bolde til træningsbrug og til leg

Bolde kan både brugs til træningsbrug og til leg. Derfor findes der også bolde i meget forskellig kvalitet. Spiller du eksempelvis golf, kan det være smart at bruge en billigere type golfbold til træning, end når man spiller turnering.

Det samme gør sig gældende indenfor fodbolde. Her på siden finder du både fodbolde af høje kvalitet, ligesom du finde billige fodbolde, der egner sig bedst til leg.

Bolde er nemlig et fantastisk legeredskab. Og så er det simpelt. Vi tilbyder en række bolde til børn, som de kan lege med. Børn har altid godt af at komme udenfor og lege, og her er bolden et perfekt redskab, der ofte er årsag til grin og sund motion. Men det er ikke sikkert at man ønsker at købe en dyr bold, hvis den kun skal bruges til leg.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen