Gym

Leder du efter en særlig type gymbold? Hos Fitland.dk finder du et stort udvalg af forskellige typer bolde med meget forskellige kvaliteter. Mange bolde kan bruges til træningen i fitnesscenteret eller derhjemme. Uanset hvilken type bold, du søger, finder du den hos Fitland.dk

spar 67% emærket
spar 21%

Bolde er perfekte træningsredskaber, og de er gode at have blandt træningsudstyret derhjemme. Bolde har mange forskellige størrelser og funktioner, og du kan derfor bruge dem til at træne mange forskellige dele af kroppen.

Hos Fitland.dk finder du en række forskellige bolde. Vi forhandler små massagebolde, som du kan rulle kropsdele på til massage. Vi forhandler store oppustelige bolde, som du kan lave forskellige træningsøvelser på, vi forhandler reaktionsbolde samt tungere medicinbolde.

Udover gymbolde til træningen, finder du hos Fitland.dk også en lang række andre gavnlige træningsredskaber til hjemmet. Vi forhandler blandt andet balancebræt, massageredskaber, sjippetov, hulahopringe og meget mere. 

Træn hele kroppen med en gymnastikbold

En oppustelig gymnastikbold er et fantastisk supplement til hjemmetræningen. Den kan supplere de ugentlige løbeture og cykelture, og så kan du endda træne med den derhjemme.

Med en gymnastikbold eller træningsbold kan du især træne maven og ryggen med forskellige øvelser, men du kan også træne resten af kroppen. Træn eksempelvis brystmusklerne og armene ved at lave armbøjning/push ups med benene på bolden. Træn benene samt balancen ved at have et ben placeret bagud på bolden mens du bøjer i det andet. Mulighederne er uendelige, og du finder masser af inspiration til træningen med en gymnastikbold på internettet.

Træning med en gymnastikbold har har mange positive effekter som blandt andet øget muskelstyrke, bedre balance og øget koordination. Træning på en gymnastikbold kan især give dig en bedre holdning, og derfor anbefales gymnastikbolden af mange fysioterapeuter og træningseksperter. 

Massagebolde, medicinbolde og andet

Udover gymnastikbolde/oppustelige plastikbolde forhandler Fitland.dk også tungere medicinbolde, der kan bruges til crossfit-træning derhjemme, mavetræning og meget andet. Mulighederne er mange. 

Desuden forhandler vi små massagebolde, som du kan rulle under bestemte kropsdele og dermed give dig selv massage.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen