Sikkerhedsudstyr

Hos Fitland.dk tilbyder vi en række sikkerhedsprodukter, du kan bruge under træning, hvor kroppen er særligt udsat for voldsomme styrt eller skader. Sorter produkterne efter popularitet eller pris ved hjælp af filteret herunder. 

Dyrker du sport, der foregår i høj fart? Eller er risikoen for styrt eller fald stor? Der findes en række af produkter, der gør sikkerheden indenfor sport væsentligt højere. Med det rette sikkerhedsudstyr er risikoen for skader og brækkede knogler markant mindre, og de fleste bør derfor overveje brugen af korrekt sikkerhedsudstyr.

Hos Fitland.dk tilbyder vi forskellige former for sikkerhedsudstyr, så du kan dyrke din sportsgren med større tryghed både for dig selv og for pårørende. 

Rygskjold til flere sportsgrene

Står du ofte på ski eller snowboard? Eller kører du mountainbike i skoven? Eller måske kører du på motorcykel.

Fælles for sportsgrenene er, at de foregår i høj fart. Det betyder samtidig, at risikoen for alvorlige skader er stor. Selvom man føler, at man har styr på udstyret og farten, kan udefrakommende faktorer pludselig betyde, at man styrter på skiene eller på mountainbiken i skoven.

For at være på den sikre side, eller for at mindske skadespåvirkningen kan det være en enormt god idé at påføre sig et rygskjold, når man fræser med parallelle ski ned ad pisten eller kører med fuld fart på mountainbiken gennem skovbunden. 

Rygskjoldet kan tage imod store slag mod ryggen, ligesom den stabiliserer ryggen ved voldsomme styrt. På den måde er en af kroppens vigtigste bestanddele beskyttet bedst muligt mod adrenalinsportens risici.

Et rygskjold kan bruges til flere slags sportsgrene, og man kan have skjoldet på under sit normale tøj og udstyr. 

Beskyttere til knæ, albuer og håndled

Hos Fitland.dk finder du også pakker bestående af beskyttelsesudstyr til knæ, håndled og albuer. Det er ofte en god idé at bruge dette beskyttelsesudstyr, hvis du står på skateboard, kører på løbehjul eller står på rulleskøjter. 

Nogle mountainbikekørere bruger også beskyttelsen, når de kører i skoven. På den måde sikrer du de mest udsatte steder på kroppen for slag og skrammer. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen