Bind

Her på siden finder du et bredt udvalg af sportbind, hvis du ønsker at aflaste led eller muskler. Vi tilbyder sportsbind fremstillet af neopren af højeste kvalitet. Køb knæbind, skulderbind, rygbind og meget mere hos Fitland.dk.

De fleste har vist prøvet at blive ramt af en skade. Nogle gange sker det kort inden en vigtig fodboldkamp eller et vigtigt løb. Derfor kan det være svært at sidde stille og give skaden ro, fordi man har trænet op til et løb i meget lang tid, eller fordi man ikke kan lade vær med at spille den vigtige fodboldkamp.

Knæet knirker måske en lille smule, og så kan det være smertefuldt at begive sig ud på et løb uden et støttende og varmende sportsbind. Med det rigtige støttebind kan du opnå stabilitet, optimal støtte til led og muskler samt varme lige dér, hvor du har behov for det.

Sportsbind kan forebygge skader

Du kan bruge et sportsbind, når småskavankerne allerede har indtruffet. I sådan et tilfælde hjælper bindet med at holde ledene på plads, og du opnår støtte omkring ledet. Det giver i mange tilfælde en ekstra sikkerhed og tryghed.

Men sportsbind kan også virke skadesforebyggende. Derfor bruger rigtigt mange sportsbind, selvom de ikke er skadede. Den øgede støtte til led og muskler, som sportsbind giver, betyder, at risikoen for, at kroppen kommer i unaturlige positioner, er mindre. 

Samtidig holdes muskler og led varme, og når du har varme i kroppen og de muskler, du bruger, er chancen for skader væsentligt mindre. Derfor kan det også være en god idé at bruge eksempelvis knæbind skadesforebyggende, når du eksempelvis løber. 

Det er dog vigtigt at sige, at sportbind ikke får skaden til at forsvinde, hvis den allerede er indtruffet. Et sportsbind kan kun virke forebyggende eller aflastende, men det anbefales ikke at bruge det i længere tid med en skade. 

Mange forskellige sportsbind

Hos Fitland.dk forhandler vi sportsbind og støttebind til alle led og muskler. Vi har knæbind, albuebind, håndledsbind, rygbind, skulderbind, sleeves til arme, kompressionsstrømper og meget mere. 

Sportsbind kan også med fordel bruges sammen med massage-redskaber, hvis du vil have løsnet op i kroppen eller undgå skader. Her på siden finder du også et bredt udvalg af salver til sport og massage.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen