Elektronik

Mangler du elektronisk træningstilbehør? Her på siden finder du alt indenfor headsets, pulsure, GPS-udstyr og meget mere. Sorter produkterne efter mærke eller popularitet ved hjælp af filteret nedenunder.

Hvad er en løbetur uden musik i ørene? Det er som om, at turen bare flyder lidt lettere, og benene er mere villige til at tage det næste skridt, når musikken blæser fra headsettet og ind gennem øregangen.

Elektroniske genstande og gadgets et blevet en større del af vores træningsrutine, og det er efterhånden de færreste, der træner uden en eller anden form for elektronisk genstand på kroppen. Pulsuret, GPS'en, headsettet eller noget andet gør ganske enkelt træningen sjovere og lettere at komme igennem.

Hos Fitland.dk har vi alt indenfor elektronik, der kan være med til at gøre træningen sjovere.

GPS og pulsur øger motivationen

Et pulsur er efterhånden et af de mest udbredte træningsredskaber af elektronisk art. Fordelene ved at have et pulsur som sin faste træningsmakker er efterhånden gået op for rigtig mange træningsentusiaster. 

Man kan hurtigt miste motivationen i sin træning, hvis man ikke ser fremgang. Et pulsur kan hjælpe dig i sådan en situation. Uret viser, hvor hårdt du arbejder under dit træningspas, og du kan sammenligne intensiteten og din form med tidligere træninger. På den måde kan du systematisere og følge med i den udvikling, du gør gennem træningen.

På samme måde kan GPS'en være med til at øge motivationen. Det er bare sjovere at kunne følge med i, hvor man har løbet eller cyklet, og hvor langt man har løbet. Samtidig kan du se, på hvilke strækninger du har løbet hurtigst.

Vi har mærker som Garmin, Polar, Adidas og mange flere.

Musik, skridttællere, badevægte og meget mere

Her på siden finder du alt indenfor elektronik til træningen.

Vi forhandler skridttællere, som du både kan bruge til din træning, men du kan også bruge den til hverdag på job. På den måde kan du følge med i, hvor meget du egentlig går i løbet af en dag, og du kan have din egen interne konkurrence om at gå flest mulige skridt på en dag.

Skal du gøre træningen ekstra sjov, bør du investere i et actionkamera fra eksempelvis GoPro eller Garmin. Med kameraerne kan du filme cykelturen i skoven, og når du kommer hjem kan du gense de vilde nedkørsler eller de hårde stigninger.

Hos Fitland.dk finder du også badevægte med fedtmåling, pandelamper til outdoor-brug, headsets til musik og meget mere.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen