Massage

Døjer du med ømme muskler eller led? Hos Fitland.dk har vi samlet et bredt udvalg af produkter, som kan bruges til sportsmassage. Sortér produkterne efter popularitet ved hjælp af filteret nedenfor, og se hvad andre kunder har valgt til massagen. 

Ømme muskler og led efter en hård uges træning kan være utroligt pinefuldt, og det kan samtidig sætte en stopper for din næste træning. Men hvem har lyst til at hoppe en træning over, hvis man er inde i et godt flow? Nej, det har ingen rigtig lyst til. 

Hos Fitland.dk sælger vi en række massage-produkter og andet tilbehør, som kan løsne dine muskler op, så du ikke behøver at springe over træningen. Vi tilbyder også produkter, der kan trykke bestemte steder på kroppen, hvor du oplever ømhed i muskler eller lede. 

Foamrollere og massagebolde

Foamrollere og massagebolde er blevet utroligt populære blandt topatleter og træningsentusiaster. Med de simple redskaber kan man selv løsne op i musklerne både inden en træning og efter en træning. Hvad der ellers vil kunne koste behandling hos en professionel massør, kan du i stedet selv klare.

Med foamrollere og massagebolde kan du opnå en række fordele. Nedsat muskelømhed, hurtigere restitution, skadeforebyggelse, øget kropsbevidsthed og øget mobilitet er blandt fordelene ved massage-apparaterne. 

Foamrollere kan især bruges til de store muskelgrupper, fordi de rammer større dele af kroppen på én gang. Med simple øvelser kan du selv massere hele kroppen med en foamroller. De små massagebolde rammer mere specifikke områder, hvis du har et bestemt punkt på kroppen, hvor du ønsker massage.

Tape, olie og andet tilbehør

Vi tilbyder også rigtigt sportstape af høj kvalitet, som du kan bruge til støtte omkring led. Mange sportfolk bruger tape til eksempelvis ankler, knæ eller albuer, hvis de oplever ømhed, har haft en skade eller ønsker bedre stabilitet i ledet. Her er tape en billig og nem løsning.

Hos Fitland.dk har vi alt indenfor foamrollers, massagebolde, massageolie, sportstape, isposer, kulde- og varmepakninger, varmecreme og meget mere.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen