Skader

Har du problemer med en skade? Hos Fitland.dk sælger vi produkter, du kan behandle med, hvis du er løbet ind i en skade. Vi forhandler isposer, coolspray og meget mere. Sorter produkterne efter popularitet, og se hvad andre kunder har brugt til skader. 

De fleste har prøvet, at en skade vil sætte en stopper for træningen. Men nogle gange kan det være svært at sige nej til en vigtig fodboldkamp, og derfor kan det være en god ide at bruge produkter mod skader.

Ømme muskler og led efter en hård uges træning kan være utroligt pinefuldt, og det kan samtidig sætte en stopper for din træning. Men hvem har lyst til at hoppe en træning over, hvis man er inde i et godt flow? Nej, det har ingen rigtig lyst til. 

Hos Fitland.dk sælger vi en række produkter, som kan hjælpe dig, hvis du går med småskavanker, så du ikke behøver at springe over træningen. Vi tilbyder også produkter, der kan påsmøres kroppen og give varme i kroppen, hvor du oplever ømhed i muskler eller lede. På den måde kan du undgå skader eller holde en skade skak i et stykke tid. 

Hos Fitland.dk har vi også produkter til behandling af skader, så skadesperioden gøres så kort som overhovedet muligt. 

Salve til massage og sportsfolk

Har du ømme muskler, er det altid en god idé med en omgang massage til at løsne musklerne op. Efter en omgang massage vil du opleve en langt bedre følelse i musklerne, og du vil have lettere ved at gennemføre næste træningspas.

Med en massagesalve vil du kunne give en mere glat massage, der føles langt mere skånsom på huden end uden salve. Med salven kan man lettere trykke på musklerne, og fingre og hænder vil lettere glide på huden.

Muskelsalve og varmecreme

Døjer du med smerte i musklerne eller i led, men du vil ikke hoppe træningspasset eller konkurrencen over? Så brug muskelsalve eller varmecreme til at varme muskler og lede op. 

Muskelsalve og varmecreme anvendes til kroniske muskelproblemer og ømme led. Salven har en meget kraftig varmevirkning og kan anvendes til kroniske gener ved gamle skader, og med højere varme i muskler og led vil du ikke mærke til ømheden i samme grad som uden salve eller creme.

Cremerne og salverne kan med fordel bruges med foamrollere eller massagebolde, og med sportsbind kan du samtidig forebygge skader.

Foamrollere og massagebolde

Foamrollere og massagebolde er blevet utroligt populære blandt topatleter og træningsentusiaster. Med de simple redskaber kan man selv løsne op i musklerne både inden en træning og efter en træning. Hvad der ellers vil kunne koste behandling hos en professionel massør, kan du i stedet selv klare.

Med foamrollere og massagebolde kan du opnå en række fordele. Nedsat muskelømhed, hurtigere restitution, skadeforebyggende, øget kropsbevidsthed og øget mobilitet er blandt fordelene ved massage-apparaterne. 

Foamrollere kan især bruges til de store muskelgrupper, fordi den rammer større dele af kroppen på en gang. Med simple øvelser kan du selv massere hele kroppen med en foamroller. De små massagebolde rammer mere specifikke områder, hvis du har et bestemt punkt på kroppen, hvor du ønsker massage.

Isposer og smertestillende spray

Indtræffer skaden, er det altid en god idé at køle det udsatte område hurtigst muligt. Hos Fitland.dk finder du isposer, du kan bruge ved akutte skader. Poser bankes og rystes, og indenfor ganske kort tid bliver de kolde. Herefter påføres isposen det skadede område.

Her på siden fås også smertestillende spray fra Biofreeze, som kan sprøjtes direkte på det udsatte område, når skaden er sket. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen