Solbriller

Mangler du et par solbriller til træningsbrug? Hos Fitland.dk finder du et bredt udvalg af solbriller i høj kvalitet til træningsbrug. Sorter briller efter pris, køn og mærke ved hjælp af filteret herunder.

Det er ikke noget skønnere, end at træne med en blå himmel og solens stråler over sig. Forholdene til udendørs træning bliver nærmest ikke bedre. Men det kan ofte være nødvendigt med et par solbriller, hvis du træner i godt vejr. 

Et par solbriller kan gøre udsynet til vejen og omgivelserne en del bedre, og man skal derfor ikke koncentrere sig om den skarpe sol.

Hos Fitland.dk finder du et bredt udvalg af solbriller til træningsbrug. 

Træningssolbriller er ikke som almindelige solbriller

Solbriller til træning har en helt anden form end almindelige solbriller, og oftest er de også fremstillet i et andet slags materiale, der betyder, at solbrillerne har en lavere vægt.

Med den lave vægt hviler de på næsen uden gener. Desuden kommer mange af brillerne med en blød, justerbar næsebro, som er med til at understøtte den gode oplevelse. Blødt gummi på brillestængerne betyder samtidig, at brillerne ikke irriterer ved ørerne. Heller ikke selvom du sveder. 

Mange briller har også indbygget ventilation, så glassene ikke dugger til, når der virkelig bliver trådt til i pedalerne og temperaturen er på sit højeste. 

Skibriller fra Oakley

Hos Fitland.dk forhandler vi også skibriller fra topproducenten Oakley. Skibriller er et must have til skiferien, da det er umuligt at stå på ski ned ad pisten uden. 

Den kolde luft vil simpelthen få øjnene til at løbe i vand, og det vil være umuligt at se noget. Samtidig er terrænnet meget hvidt, og du kan derfor blive sneblind, hvis du kører uden skibriller.

Hos Fitland.dk finder du både skibriller og solbriller, der også kan bruges på skiferien. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen