Ski tilbehør

Hos Fitland.dk finder du et stort udvalg af skitilbehør til erfarne skiløbere og nybegyndere. Vi forhandler blandt andet beskyttelsesudstyr, som alle skiløbere kan have gavn af. Desuden forhandler vi klatreudstyr og andet tilbehør til den erfarne skiløber. Du kan sortere produkterne efter dit favoritbrand ved hjælp af filtrene herunder. 

Som skiløber findes der en række produkter eller tilbehør, som kan give dig nogle fordele i sneen. Der findes tilbehør, der kan gøre dig en bedre skiløber. Der findes tilbehør, der kan gøre dig en mere sikker skiløber. Og der findes tilbehør, der kan give dig større oplevelser som skiløber.

Skiløb er nemlig en motionsform og aktivitet, som man kan udvikle med simple redskaber, og med det rigtige tilbehør kan du hurtigt blive bedre på skiene eller opnå endnu større udfordringer i sneen.

Hos Fitland.dk forhandler vi en række udstyr, som kan gavne den erfarne skiløber samt nybegynderen. Her på siden finder du blandt andet beskyttelsesudstyr, som man bør køre med uanset, om man er erfaren på ski eller helt ny på de to lange brædder - eller et snowboard for den sags skyld. Desuden forhandler vi et stort udvalg af tilbehør til offpisten.

Udover tilbehør til skiløberen finder du hos Fitland.dk også lavineudstyr, skibriller, skistøvler, skitøj og meget andet. Uanset hvad du skal bruge til skiferien, og uanset hvilket niveau du har, så finder du udstyr, der passer til formålet hos Fitland.dk. Du kan med fordel bruge sidens søgefelt i øverste venstre hjørne eller menuen i venstre side til at finde de produkter, som du søger. 

Beskyttelsesudstyr til nybegyndere og erfarne skiløbere

Uanset hvor mange gange, man har været på ski, bør man altid bruge beskyttelsesudstyr. Det er heldigvis også gået op for flere og flere, og ligesom designet af skihjelme er blevet federe, er langt flere også begyndt at køre med hjelm, når de står på ski eller snowboards.

Som skiløber eller snowboarder bevæger man sig i høj fart, og derfor er det også store risici forbundet med den høje fart. Hovedet er særligt udsat, og slag mod hård sne eller træer kan være yderst farlige. Derfor bør man altid køre med hjelm. Derudover findes der også rygskjold, som beskytter kroppen og rygsøjlen mod kraftige slag og vrid ved styrt. Et rygskjold kan gavne alle på ski og især personer, der kører meget i funparks.

Offpiste og klatreudstyr

Hos Fitland.dk finder du også klatreudstyr til erfarne skiløbere. Hvis man vil nå den uberørte puddersne, er det somme tider nødvendigt at bevæge sig steder hen, hvor ingen andre har kørt eller har mod til at gå hen. Med et klatreskind, som spændes under skiene, kan du gå på skiene op ad stejle skråninger uden at skulle have skiene af. Klatreskind er til powder junkien, der søger ekstraordinære oplevelser i offpisten, og som ønsker at investere tid og kræfter i fedt skiløb.

Derudover forhandler Fitland.dk også klatreseler, bindinger til randonée, solbriller og meget andet udstyr til skiløberen. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen