Skibindinger

Hos Fitland.dk finder du et stort udvalg af billige skibindinger til både erfarne skiløbere samt nybegyndere. Vi forhandler bindinger til forskellige stilarter indenfor skisport. Find blandt andet bindinger til carvingski, twintip-ski og randonée. Du kan sortere bindingerne efter dit favoritbrand ved hjælp af filtrene herunder. 

Hos Fitland.dk finder du et stort udvalg af bindinger til ski, og vi forhandler også bindinger til snowboards her. Det er vigtigt, at man vælger den rigtige type binding, når man skal finde bindinger til sine ski. Bindingerne hos Fitland.dk varierer både i pris og kvalitet, og nogle bindinger passer til erfarne skiløbere, mens andre passer til nybegyndere. Derudover skal man vælge bindinger, som passer til dine ski og din stil.

Hos Fitland.dk finder du bindinger til carvingski, twintip-ski beregnet til tricks og hop samt til telemark/randonée-skiløb.

Udover bindinger til ski forhandler Fitland.dk også skistave, skitilbehør, skistøvler, skibriller og meget andet til skiferien. Uanset hvad du skal bruge til din næste skiferie, så finder du det hos Fitland.dk. I menuen til venstre finder du de forskellige kategorier indenfor skiudstyr, ligesom du finder skibeklædning her. Du kan også bruge sidens søgefelt til at søge af de produkter, som du mangler. 

Vælg den rigtige binding

Skibindinger kan groft indeles i tre kategorier:

Bindinger til pisten
Bindinger til tricks og hop i parken
Bindinger til backcountry og offpiste

Skibindinger til pisten monteres som regel på carvingski. Med den type binding er støvlen låst i både hæl og tå, og den give dig en stabil følelse på skien, der passer godt til både korte sving og høj fart.

Skibinger til tricks og hop i parken er typisk lettere end normale skibindinger, og de kan holde til stor belastning ved hop og landinger. Desuden sørger bindingerne for, at du klikker ud af skiene og dermed undgår skader ved styrt.

Med skibindinger til backcountry og offpiste også kaldet randonée-bindinger har du mulighed for at frigøre hælen i bindingen. Dermed kan du både gå med skiene på op af bjerget, og når du skal ned igen, kan du fastgøre hælen igen, så du kan køre den fede offpiste med sikker stil. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen