Skitøj

Mangler du nyt skitøj eller varmt tøj til de kolde vintermåneder? Hos Fitland.dk finder du et stort udvalg af skitøj til både herrer og damer samt børn og voksne. Vi forhandler både skibukser, skijakker, skihjelme og meget mere. Du kan sortere produkterne ved hjælp af filtrene herunder, så du lettere kan finde, hvad du søger. 

Står du overfor en kommende skiferie? Eller mangler du noget varmt tøj, der kan pakke dig ind i de kolde vintermåneder? Hos Fitland.dk finder du et stort udvalg af skitøj til både børn og voksne samt mænd og kvinder. 

Det er ikke bare sæsonens farver, der skifter fra år til år, når de største producenter indenfor skitøj sender deres nye kollektion på gaden. Udviklingen af skitøj kører i høj fart, og derfor bliver tøjet hele tiden bedre og bedre år efter år. Skitøj bliver varmere, det bliver bedre til at regulere varmen, membranerne i tøjet bliver bedre. Et gammelt sæt skitøj kan derfor med fordel udskiftes med de moderne teknologier, der giver dig en høj komfort under skiløb og anden udendørs aktivitet om vinteren. 

Hos Fitland.dk forhandler vi skitøj fra mærker som Billabong, Salomon, Helly Hansen, The North Face og mange flere. Her på siden finder du skitøj i mange forskellige farver, så uanset hvad du søger, finder du det her på siden.

Vi forhandler både skijakker, skihandsker, skibukser, skibriller og meget mere. I menuen i venstre side kan du vælge mellem de mange forskellige kategorier indenfor skitøj. 

Skitøj med de nyeste teknologier

Skitøj findes i mange forskellige modeller både udseendesmæssigt og i forhold til, hvilke kvalifikationer tøjet har. De har dog alle det fælles formål at holde kroppen varm.

Det meste skitøj er fremstillet med de nyeste teknologier, og det meste skitøj er derfor indbygget med membraner, der både holder dig tør og varm, fordi de beskytter dig med regn og vind.

Når du vælger skitøj er det dog vigtigt, at du gør det klart, hvor stort et behov du har, da noget skitøj er meget varmere end andet. Det er nemlig forskelligt, hvor stort et behov for varme vi har. Nogle ønsker en meget varm jakke, mens andre ønsker en mindre varm jakke. Derfor er der også forskel på skitøj. 

Samtidig er noget skitøj fremstillet til ekstremt kolde forhold, hvor det aldrig regner. Derfor er tøjet ikke vandtæt. Det bør man være opmærksom på, når man vælger skitøj. 

Når du trykker på det enkelte skitøj, kan du se, hvilke specifikationer skitøjet har, og om det passer til netop dit behov. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen