Skibriller

Mangler du nye skibriller eller skigoggles til skiferien? Hos Fitland.dk har vi et bredt udvalg af skibriller og goggles til både børn og voksne samt mænd og kvinder. Skibrillerne findes i et væld af farver, så du kan finde nogle, der passer netop til dit skioutfit. Sortér brillerne efter brand eller popularitet ved hjælp af filtrene herunder.

Det er stort set umuligt at stå på ski uden et par skibriller, og det vil du hurtigt erfare, hvis du bevæger dig ud på pisterne uden. For det første gør det snehvide landskab, at du hurtigt bliver sneblind. Det er en utroligt ubehagelig følelse, der gør, at du må knibe øjnene sammen for at kunne se noget. Derudover vil du få vind i øjnene, når du kommer op i fart på skiene. Vi kan derfor kun anbefale at købe et par skibriller, hvis du står overfor en skiferie.

Hos Fitland.dk finder du et stort udvalg af fede skibriller og ski goggles. Vi forhandler både billige skibriller og skigoggles af høj kvalitet. På siden finder du modeller til både børn og voksne samt herrer og damer. 

Udover skibriller finder du også alt andet, du behøver til skiferien. I menuen i venstre side kan du vælge mellem skijakker, skibukser, skistrømper og meget mere.

Skibriller med de rigtige linser

Skibriller fås med forskellige linser og med forskellig farve glas. Det har betydning for, hvor godt du kan se under forskellige vejrforhold, hvilken farve glas du bruger i dine skigoggles.

Mørke linser egner sig især godt til blå himmel og høj solskin. Glassene absorberer en stor del af solens stråler, hvilket er mest behageligt, når solen står højt på himmelen. Pistens konturer er lette at se, når solen skinner, og derfor behøver du ikke en linse, der lukker meget lys ind til øjnene.

Orange linser er en all around-linse som kan bruges til det meste vejr, fordi den lukker en smule mere lys ind end de mørke linser, men ikke så meget som en gul linse. Mange bruger derfor en goggle med orange linse, hvis de ikke ønsker at skifte linsen i skibrillen alt efter vejret. 

Gule linser er den ideele linse til overskyet og tåget vejr, fordi den lukker meget lys ind gennem linsen.

Der er dog sket rigtig meget med glassene i skibriller de seneste år, og producenterne er blevet utroligt dygtige til at fremstille linser, der gør, at du kan se konturerne på bjerget.

Derudover bør du vælge skibriller med en anti fog-funktion. Det betyder, at dine briller ikke dugger til, selvom du sveder eller er styrtet og får sne på brillen. Der er ofte skum rundt i kanten, hvor der er små kanaler, der sørger for, at der kommer luft ind til brilleglasset. Dermed dugger brillerne ikke.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen