Skihandsker

Mangler du skihandsker, der kan holde fingrene varme på skiferien, eller når den danske vinter gør sit indtog? Hos Fitland.dk forhandler vi et bredt udvalg af kvalitetsskihandsker, der med garanti kan holde dine fingre varme. Du kan sortere produkterne efter brand eller pris ved hjælp af filtrene herunder. 

Fingrene er noget af det mest udsatte på skiferien, fordi det er blandt kroppens små legemer, og de bliver derfor hurtigt kolde, hvis du ikke har et par gode skihandsker. Har du først fået kolde fingre, kan dagen på ski blive en ubehagelig fornøjelse. Derfor er det en god idé at investere nogle ekstra penge i et par lækre skihandsker, der kan holde hænder varme, når man nyder den friske sne.

Hos Fitland.dk forhandler vi et bredt udvalg af kvalitetsskihandsker, der med garanti kan holde dine fingre varme. Vi tilbyder handsker fra de stærkeste producenter som Hestra og Oakley, ligesom handskerne findes som på luffer og fingervanter. Fitland.dk forhandler skihandsker til både kvinder og mænd samt børn og voksne.

Udover skihandsker finder du hos Fitland.dk også alt andet udstyr til skiferien. Du finder blandt andet skijakker, skibukser, skibriller, skihjelme og meget andet. I menuen til venstre kan du vælge mellem de forskellige kategorier indenfor skisport, ligesom du kan bruge sidens søgefelt til at søge efter de produkter, du mangler. Hos Fitland.dk har vi nemlig samlet alt indenfor træningsudstyr og fritid på ét sted.

Skihandsker med de nyeste teknologier

Skihandsker findes i forskellige modeller både udseenesmæssigt og i forhold til, hvilke kvalifikationer handskerne har. De har dog alle det fælles formål at holde fingrene varme. Hos Fitland.dk finder du blandt andet skihandsker fra producenter som Hestra og Oakley, der har mange års erfaring i at producere skihandsker. Derfor finder du her på siden skihandsker med de nyeste teknologier.

De fleste skihandsker er indbygget med membraner i materialet, der både holder dig tør og varm, fordi de beskytter dig med regn og vind. Derudover er handskerne naturligvis foret for at holde på den varme, som kroppen selv producerer.

Når du vælger skihandsker er det dog vigtigt, at du gør det klart, hvor stort et behov du har, da nogle skihandsker er varmere end andre. Det er nemlig forskelligt, hvor stort et behov for varme vi har. Nogle ønsker meget varme handsker, mens andre ønsker mindre varme handsker. 

Har man fået et par handsker, der er for varme, vil man begynde at svede om hænderne, hvilket vil føre til våde handsker, der hurtigt kan blive kolde. Nogle handsker er samtidig fremstillet til varmere forhold, hvis du skal på ski om foråret.

De kan klikke på de enkelte handsker for at se deres specifikationer, tykkelse og meget mere.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen