Strømper

Vil du være helt sikker på at holde fødderne varme på din næste skiferie? Så bør du købe et par skistrømper af god kvalitet. Hos Fitland.dk forhandler vi skistrømper til børn og voksne fra mærker som Salomon, Seger og The North Face. Sortér strømperne efter popularitet eller pris ved hjælp af filtrene herunder. 

Har du tidligere været på skiferie? Så har du også prøvet at stå på ski med iskolde tæer. Det er en ubehagelig følelse, som man kan undgå med et par gode skisokker. Skisokker er lavet af en speciel sammensætning af materialer, der holder dine fødder varme. 

Hos Fitland.dk forhandler vi skistrømper til både børn og voksne samt herrer og damer. Vi forhandler skistrømper fra mærker som Salomon, Seger og The North Face, og vi forhandler dem i fede farver, der kan fuldende netop dit skioutfit. 

Udover skistrømper forhandler Fitland.dk også skijakker, skibukser, skihjelme, skibriller og mere. Du kan navigere mellem de forskellige kategorier indenfor skiudstyr ved hjælp af menuen i venstre side. 

Skistrømper der bevarer varmen i fødderne

Som beskrevet kan det være en ubehagelig fornøjelse at stå på ski med iskolde tæer, og har man de forkerte strømper på, kan man få kolde tæer efter ganske kort tid på bjerget. Med et par gode skistrømper undgår du dette. 

De fleste moderne skistrømper er fremstillet i flere forskellige slags materialer for at sikre dig forskellige kvaliteter. Mange skisokker er fremstillet i såkaldt merinould samt et type kunststof. Merinouldet er med til at sikre dig optimalt varme i skistøvlerne. 

Kunststoffet leverer det svedtransporterende element. Det er vigtigt, at sved transporteres væk fra fødderne, da man hurtigt kan få kolde fødder, hvis de er fugtige.

Skistrømper der passer til foden

Det er vigtigt at vælge et par skistrømper, der passer perfekt til foden. Derfor er de fleste skistrømper relativt elastiske, så de former sig perfekt efter foden.

Samtidig er de formet ergonomisk efter en fod med en strømpe bestemt til højre og venstre fod. Dermed vil skistrømpen komme til at sidde perfekt, og du undgår at strømperne klumper sig sammen i en stramt siddende skistøvle. Det kan nemlig give nogle ubehagelige gnavesår, og det trykker samtidig i støvlen. 

Derfor er det vigtigt at vælge en skistrømpe, der sidder perfekt. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen