Skijakker

Mangler du en ny og lækker skijakke til den kommende skiferie? Eller mangler du bare en varm jakke til de kolde vintermåneder? Hos Fitland.dk forhandler vi et bredt udvalg af varme jakker til skiferien og de kolde vintermåneder. Du kan sortere jakkerne efter dit favoritbrand ved hjælp af filtrene herunder. 

En skijakke er ikke blot en skijakke. Den udgør hovedbestanddelen af dit outfit på skiferien, og samtidig er det den fede jakke, som du kan bruge hjemme i Danmark, når vinteren gør sin ankomst. Det er derfor lækkert at have en både fed og funktionel skijakke. 

Hos Fitland.dk forhandler vi skijakker fra mærker som Billabong, Salomon, Helly Hansen, The North Face, Peak Performance og mange flere. Her på siden finder du skijakker i mange forskellige farver, så uanset hvad du søger, finder du det her på siden.

Udover skijakker forhandler vi både skihandskerskibukserskibriller og meget mere. I menuen i venstre side kan du vælge mellem de mange forskellige kategorier indenfor skitøj. 

Skijakker med de nyeste teknologier

Skijakker findes i mange forskellige modeller både udseendesmæssigt og i forhold til, hvilke kvalifikationer tøjet har. De har dog alle det fælles formål at holde kroppen varm.

De fleste skijakker er fremstillet med de nyeste teknologier, og det meste skitøj er derfor indbygget med membraner, der både holder dig tør og varm, fordi de beskytter dig med regn og vind.

Når du vælger en skijakke er det dog vigtigt, at du gør det klart, hvor stort et behov du har, da noget skitøj er meget varmere end andet. Det er nemlig forskelligt, hvor stort et behov for varme vi har. Nogle ønsker en meget varm jakke, mens andre ønsker en mindre varm jakke. Derfor er der også forskel på skitøj. 

Samtidig er noget skitøj fremstillet til ekstremt kolde forhold, hvor det aldrig regner. Derfor er tøjet ikke vandtæt. Det bør man være opmærksom på, når man vælger skitøj. 

Når du trykker på det enkelte skitøj, kan du se, hvilke specifikationer skitøjet har, og om det passer til netop dit behov. 

Skitøj til herrer og damer

Der er ofte forskel på skitøj til herrer og damer. Skijakker til damer er ofte kendetegnet ved en smallere talje, imens skijakker til mænd har et mere løst fit. Mange kvinder bruger dog også skitøj beregnet til herrer, fordi de også ønsker det løse fit.

Hos Fitland.dk finder du skijakker i mange forskellige modeller, så uanset hvad du søger, kan du finde det her på siden. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen