Skiundertøj

Mangler du skundertøj til skiferien eller til den aktive ferie under kolde forhold? Hos Fitland.dk finder du skiundertøj af høj kvalitet, som både sørger for at holde dig tør og varm. Du kan læse mere om skiundertøjets funktion nederst på siden. 

Skiundertøj er blandt de vigtigste beklædningsdele, når du skal på skiferie eller anden aktiv ferie, hvor vejret er koldt. For at kunne holde kroppen ordentlig varm og tør er det ganske enkelt nødvendigt med et lag skiundertøj under skijakken og skibukserne. Uden kan det være utroligt svært at holde kroppen varm, ligesom tøj, der ikke er designet til de kolde forhold, hurtigt vil blive vådt og koldt ved fysisk aktivitet. 

Hos Fitland.dk finder du skiundertøj af høj kvalitet, som med garanti både sørger for at holde dig tør og varm. Skiundertøjet findes til både herrer og damer.

Udover skiundertøj forhandler Fitland.dk også meget andet udstyr til skiferien. Du finder blandt andet skibriller, skihjelme, skihandsker og meget mere. I menuen til venstre kan du vælge mellem de forskellige kategorier indenfor skisport, ligesom du kan bruge sidens søgefelt til at finde de produkter, du mangler. Hos Fitland.dk har vi nemlig samlet alt indenfor for træningsudstyr og fritid på ét sted.

Åndbart skiundertøj fremstillet i ægte uld

Hos Fitland.dk finder du skiundertøj fremstillet materialer af højeste kvalitet. Det meste skiundertøj er fremstillet i merinould fra merinofår. Uldet er meget fint i sin struktur og derfor særdeles velegnet til skiundertøj. 

Merinould er kendt for at kunne holde kroppen både varm og tør, ligesom uldet kan holde dig kold, hvis det er varmt. Derudover kan uldet absorbere op til 33 procent af sin egenvægt uden at føles vådt. Og derudover forhindrer uldet svedlugt, fordi sveden bindes til ulden, og sveden kommer dermed ikke i kontakt med hudens bakterier, som fremkalder svedlugten. 

Og netop denne uld er skiundertøjet fremstillet af. Alle disse positive effekter kan derfor overføres til skiundertøjet. Dermed er du helt sikker på at være både tør og varm under skiløbet. På den måde opnår kroppen de mest optimale betingelser for at kunne holde varmen, og du får dermed den bedste oplevelse på bjerget eller den aktive ferie.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen