Skihjelme

En skihjelm er et must have til skiferien! Hos Fitland.dk finder du et bredt udvalg af fede skihjelme til både børn og voksne samt herrer og damer. Vi forhandler både billige skihjelme og skihjelme af højeste kvalitet. Sortér skihjelmene efter popularitet ved hjælp af filtrene herunder.

spar 46% emærket

Skal du på skiferie, bør du også have en skihjelm. Det er dissideret farligt at stå på ski uden en hjelm, fordi rissikoen for styrt er stor. Derfor har du også stor rissiko for at slå hovedet, og ved høj fart og et relativt hårdt underlag, kan skaden være stor mod hovedet, hvis du styrter. Du vil ikke fortryde at købe en skihjelm til din næste skiferie.

Heldigvis er det efterhånden også blevet reglen frem for undtagelsen at folk i dag kører med hjelm, når de står på ski og snowboard. Det skyldes blandt andet også de fede designs på hjelmene. 

Hos Fitland.dk tilbyder vi et bredt udvalg af skihjelme til både herrer og damer samt børn og voksne. Vi forhandler billige skihjelme og skihjelme af højeste kvalitet. De findes i mange forskellige farver, så du er sikker på at finde en skihjelm, der passer netop til dit skioutfit. 

Søger du andet udstyr til skiferien, finder du det også her hos Fitland.dk. I menuen til venstre kan du finde skibriller, skijakker, skibukser og meget mere.

Skihjelme med perfekt fit og stor beskyttelse

Skihjelme skal sidde perfekt på hovedet. Både for at give dig den bedste beskyttelse og den bedste komfort. En skihjelm, der enten er for lille eller for stor, vil både irritere dig, og den kan ende med at sidde forkert, hvis du styrter. Derfor er det vigtigt at vælge en skihjelm med den rigtige størrelse. Du kan med fordel tage mål af dit hoved, og se om det passer med skihjelmens mål. Desuden er mange skihjelme udstyret med et nakkespænde, som du kan stramme til og løsne, så hjelmen sidder godt på hovedet.

Derudover er skihjelme fremstillet i lette materialer, men som samtidig er beskyttende. Derfor føles en hjelm ikke tung og ubekvem at have på hovedet. Faktisk ænser man den stort set ikke. 

Mange skihjelme er også udstyret med ventilation ovenpå hjelmen og på hjelmens sider, således du ikke kommer til at svede eller koge over under hjelmen. 

Hos Fitland.dk finder du skihjelme til enhver smag, og hjelme som giver dig den bedste beskyttelse og tryghed, så du kan koncentrere dig om at give den fuld gas på skiene eller snowboardet. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen