Skibukser

Et par gode skibukser er essentielt for at få de bedste betingelser under skiferien. Hos Fitland.dk finder du et bredt udvalg af skibukser til både børn og voksne samt herrer og damer. Her på siden finder du skibukser fra en række stærke brands. Du kan sortere produkterne ved hjælp af filtrene herunder. 

Står du overfor at skulle på skiferie? Og har du endnu ikke fået skibukserne på plads? Hos Fitland.dk finder du et bredt udvalg af dameskibukser og herreskibukser.

Skibukserne er ligeså vigtige som skijakken, når man er på skiferie, fordi man ligeså godt kan blive kold om benene, som man kan om overkroppen. Derfor er det vigtigt med et par gode skibukser til skiferien. Vi forhandler skibukser fra mærker som Peak Performance, Helly Hansen, The North Face og mange flere.

Udover skibukser finder du hos Fitland.dk et stort udvalg af skijakker, skibriller, skistrømper og meget mere. Du kan vælge mellem de forskellige kategorier indenfor skibeklædning i menuen til venstre. 

Skibukser med de nyeste teknologier

Skibukser findes i mange forskellige modeller både udseenesmæssigt og i forhold til, hvilke kvalifikationer tøjet har. De har dog alle det fælles formål at holde kroppen varm.

De fleste skibukser er fremstillet med de nyeste teknologier, og det meste skitøj er derfor indbygget med membraner, der både holder dig tør og varm, fordi de beskytter dig med regn og vind.

Når du vælger skibukser er det dog vigtigt, at du gør det klart, hvor stort et behov du har, da nogle skibukser er varmere end andre. Det er nemlig forskelligt, hvor stort et behov for varme vi har. Nogle ønsker meget varme bukser, mens andre ønsker mindre varme bukser. Derfor er der også forskel på skibukser. 

Samtidig er nogle skibukser fremstillet til ekstremt kolde forhold, hvor det aldrig regner. Derfor er bukserne ikke vandtætte. Det bør man være opmærksom på, når man vælger skibukser. 

Især i forhold til skibukser er det vigtigt, at membranen er vandtæt, fordi man på ski eller snowboard ofte vil ligge ned. Ligger man længe på sneen, kan skibukserne hurtigt blive våde, hvis ikke membranen er godt nok. 

Når du trykker på det enkelte skitøj, kan du se, hvilke specifikationer skitøjet har, og om det passer til netop dit behov. 

Skibukser med forskellige fit

Skibukser har forskellige former, fordi nogle ønsker tætsiddende skibukser med en høj talje, og andre ønsker skibukser, der har et baggy fit og store ben. Det er forskelligt fra person til person, hvad man ønsker.

Desuden finder du skibukser både med og uden seler og med og uden høj talje. Det er også en smagssag, hvad man er til. Men skibukser med seler sidder ofte bedre, og chancen for, at du får sne i bukserne, er mindre, når du har seler og en høj talje i bukserne.

Her på siden finder du et bredt udvalg af skibukser, så der er nogle til netop dit behov!

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen