Superfoods

Hos Fitland.dk forhandler vi alt indenfor superfoods. Så ønsker du at supplere din daglige kost med ekstra proteiner, vitaminer og mineraler, så finder du produkterne her på siden. Blandt vores favoritter er pulvermix til proteinpandekager, Gojipowder og peanutbutter. 

Det ligger i ordet "Superfoods" - mad med ekstra saft og kraft. Der er ikke en bestemt grænse eller skala, der bestemmer hvornår mad kan gå under navnet superfood. Men fælles for alle produkter tilhørende kategorien superfoods er, at de bærer et særligt høj indhold af nærringsstoffer, der har en gavnlig effekt på vores helbred.

Superfoods er naturens eget svar på vitaminindsprøjtninger, fordi de har et højt indhold af vitaminer, mineraler, proteiner, antioxidanter og andre essentielle nærringsstoffer. Nærringsstoffer, vi har brug for, men ikke selv kan danne i droppen. 

Når du indtager superfoods, kan du derfor være sikker på, at det, du putter i munden, har en god virkning på din krop. 

Er du træt af indviklede opskrifter og at stå i køkkenet i en evighed for at tilberede det helt rigtige måltid, der gør dig sund? Så er superfoods det super gode alternativ. 

Hjælper på helbredet

Superfoods hører alle til en gruppe af fødevarer, der kan have direkte indflydelse på dit helbred. Det skyldes især det høje indhold af antioxidanter.

Som en naturlig fysiologisk proces i kroppen skabes såkaldte "frie radikaler". Disse frie radikaler hjælper til genopbygning og regenerering i kroppen. Men en for stor ophobning af frie radikaler kan samtidig være skadeligt for kroppen. 

Holdes de frie radikaler ikke på et stabilt niveau, kan de angribe celler og især DNA'et, proteiner og fedtet. Disse angreb kan med tiden medføre forskellige helbredsproblemer og sygdomme som hurtig aldring, hjerte- og karsygdomme, type 2-diabetes og cancer.

Det høje indhold af antioxidanter er med til at holde de frie radikaler på et stabilt niveau, og det er derfor, at superfoods er godt for helbredet.

Proteinholdig, low carb og glutenfri

Superfoods har også et højt indhold af protein, vitaminer og mineraler. Superfoods er derfor perfekt til bagning eller andre måltider. 

Du kan finde superfoods velegnet til bagning af proteinpandekager, kokosolie til stegning, gojibær og chiafrø til morgenmaden. Med produkterne sikrer du dermed en proteinholdig low carb morgenmad eller andet måltid, og mange af produkterne er ligeledes glutenfri. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen