Notice: Constant HTTP_CSS_PATH already defined in /var/www/www.siloo.dk/application/config/config.php on line 28

Notice: Constant HTTP_IMAGES_PATH already defined in /var/www/www.siloo.dk/application/config/config.php on line 29

Notice: Constant HTTP_JS_PATH already defined in /var/www/www.siloo.dk/application/config/config.php on line 30

Notice: Constant HTTP_CSS_PATH_ADMIN already defined in /var/www/www.siloo.dk/application/config/config.php on line 32

Notice: Constant HTTP_IMAGES_PATH_ADMIN already defined in /var/www/www.siloo.dk/application/config/config.php on line 33

Notice: Constant HTTP_JS_PATH_ADMIN already defined in /var/www/www.siloo.dk/application/config/config.php on line 34

Notice: Undefined index: HTTP_USER_AGENT in /var/www/www.siloo.dk/application/config/config.php on line 40

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: HTTP_USER_AGENT

Filename: config/config.php

Line Number: 40

Drikkedunke og shakere - Find det billigste køb her

Drikkedunke og shakere

Herunder har vi samlet et bredt udvalg af shakere, drikkedrunke og færdigblandede kosttilskud på flaske. Har du en favoritproducent indenfor shake, drikkedunke eller færdigblandede produkter, kan du sortere visningen af produkter ved hjælp af filteret nedenfor teksten. 

Du har den altid ved din side, når du træner. Det er din faste træningsmakker. Drikkedunken eller shakeren er nærmest uundværlig, når der skal løftes vægte eller forbrændes kalorier. 

De er nødvendige til at holde væskebalancen på det rette niveau under træningen, ligesom de er svære at undvære, når du skal have dit protein eller andre kosttilskud før eller efter træningen. 

Men en shaker er efterhånden ikke bare noget du drikker af længere. For ligesom træningsmetoderne hele tiden er under udvikling, har shakerne også været det de seneste par år. Tro det eller lad vær. I dag fås de i flere forskellige varianter og størrelser. 

Plads til både aminosyrer og proteinpulver

Køb eksempelvis en shaker, der er delt i to, så du kan medbringe to kosttilskud til træningscenteret. Det er oplagt, hvis du indtager eksempelvis BCAA eller aminosyrer under træningen og proteinpulver og kreatinpulver efter træningen. Så kan du opbevare BCAA-pulveret i shakerens ene halvdel og protein- og kreativpulveret i den anden halvdel. 

I stedet for at blande dine kosttilskud i et glas, kan du gøre det noget lettere med en shaker. Bland ganske enkelt pulveret med din foretrukne blandingsvæske og ryst den grundigt. Med den hullede si i shakerens top undgår du klumper i din shake til træningen.

Find de billigste og smarteste shakere hos Fitland.dk

Drikkedunke til alle lejligheder

Drikkedunke fåes både i miniudgaver, der er nemme at have med på farten, termoudgaver, der er skabt til at holde temperaturen, ganske almindelige størrelser, som du kender dem, eller i ekstra store udgaver, hvis du har en lang træning foran dig. Derudover kan du finde drikkedunke, som passer til et løbebælte, og som du dermed kan have med på løbeturen. 

Hos Fitland.dk har vi et bredt udvalg af dunke og shakere i forskellige prisklasser og i vidt forskellige farver. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen