Weightgainer

Skal du have nogle ekstra kilo på kroppen og bygge ekstra muskler? Her på siden har vi samlet weightgainer-produkter, der kan skubbe dig på vej mod de ekstra kilo. Vi forhandler weightgainer af højeste kvalitet og til skarpe priser. 

Sommeren går på hæld, og det er tid til at bygge et ekstra lag på kroppen igen. Det kræver et ekstra stort kalorieindtag i forhold til sommermånederne, hvor der er blevet spist let og sundt. Det kan også være, at du bare står og skal til at i gang med at træne, men der er ikke for alvor noget at bygge op fra. 

Weightgainer hjælper dig, uanset hvad årsagen er til, at du gerne vil have nogle ekstra kilo på kroppen. 

Det kan både være dyrt, tidskrævende og somme tider uoverskueligt at skulle indtage store mængder mad i løbet af en dag. Weightgainer er det gode alternativ, hvis du træner regelmæssigt og ønsker at få nogle ekstra kilo på kroppen uden at skulle slå lejr i et spisekammer.

Weightgainer indeholder både en stor mængde protein samt en stor mængde kulhydrater, og det er derfor perfekt til at skabe kalorieoverskud i kroppen, mens der samtidig suppleres med protein, der bygger musklerne på kroppen op.

Protein er kroppens byggesten

Er du fysisk aktiv, det kan både være i træningscenteret, på en cykel eller i haven, er det vigtigt at indtage protein. Specielt efter fysisk aktivitet kan det være en rigtig god ide at tilføre kroppen protein.

Når du er fysisk aktiv og kroppen anstrenges på grund af arbejde ved høj intensitet, væltes de stablede byggesten så at sige. Men ved at tilføre kroppen protein efter den fysiske anstrengelse lægges byggestene ovenpå hinanden igen og endda med et ekstra lag øverst. Det er det, der svarer til muskelopbygning. 

Derfor ser man ofte bodybuildere indtage proteinholdige produkter både før, imens og især efter træning for at bygge kroppen op igen. 

Kulhydrater er kroppens benzin

Hvor meget kulhydrat, skal man egentlig indtage? Det afhænger i høj grad af, hvor aktiv du er. På en dag med træning forbrænder du naturligt flere kulhydrater, og du har derfor brug for mere, mens du på en inaktiv dag er brug for færre kulhydrater. 

Det er især ved træning af høj intensitet, at du kan opleve de bedste resultater med kulhydrater som kosttilskud. Når pulsen er høj, forbrændes der mange kulhydrater, og kroppen har derfor brug for den ekstra energi.

Når du ønsker at tage på i vægt er det vigtigt med et højt kalorieindtag, fordi kroppens skal være i kalorieoverskud. Det betyder, at du skal indtage flere kalorier, end du forbrænder i løbet af en dag. Så skal de ekstra kilo nok komme.

Mange vælger at supplere weightgainer med en kreatinkur, fordi kreatin hjælper på muskelopbygning og restitution. Kreatin er et af de produkter, der har den højeste påviste effekt på opbygning af muskelmasse.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen