Fodboldstøvler

Hos Fitland.dk forhandler vi fodboldstøvler fra Nike og Adidas. Vi forhandler de nyeste modeller og billige fodboldstøvler. Uanset hvilket mærke du ønsker at spille i, finder du det her på siden. Sortér støvlerne efter dit favoritmærke ved hjælp af filteret herunder. 

Ligesom spillet på banen udvikler sig hurtigt, udvikler fodboldstøvler sig nærmest endnu hurtigere. Støvlerne bliver lettere og lettere, knopperne bliver bedre, og modellerne bliver flere. Der findes efterhånden rigtigt mange støvler på markedet.

Både til den topprofessionelle, den semiprofessionelle, amatørspilleren og oldboysspilleren. Og hos Fitland.dk har vi også fodboldstøvler, der passer til alle.

Fodboldstøvler tilpasset foden

Tidligere var alle fodboldstøvler stort set ens, men i dag er de vidt forskellige, og de har vidt forskellige egenskaber. Og de findes både i indendørs-modeller og udendørs-modeller.

Syntetiske fodboldstøvler vinder mere og mere frem. Mange offensive spillere spiller i en syntetisk støvle, fordi den sidder som klæbet til foden, og den er derfor god til den tekniske spiller, der ønsker maksimal kontakt med bolden og boldkontrol. 

I modsatte boldgade findes læderfodboldstøvlen, der kræver lidt tilvænning. Modsat den syntetiske støvler tilpasser den sig ikke foden med det samme, men den skal bruges nogle gange, inden den sidder helt perfekt. Læderstøvlen er en del mere komfortabel end den syntetiske støvle, og samtidig er den mere robust. Den holder derfor bedre til de glidende tacklinger, og de holder i længere tid. 

Fodboldstøvler udstyres også med forskellige slags knopper. Jo flere knopper under støvlen, jo bedre greb har du i banen. Men typen af knopper varierer også efter underlaget. Nogle knopper er bedst til en tør bane, andre til en våd bane, og nogle tredje til kunststofbaner. Spiller du derfor meget fodbold, anbefales det at have flere forskellige støvler at vælge i mellem. 

Fodbolde og fodboldstøvler findes i alle prisklasser, og hos Fitland har vi både billige fodboldstøvler og de sidste nye topmodeller. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen