Indendørssko

Mangler du et par indendørssko? Hos Fitland.dk forhandler vi billige indendørssko, der kan bruges til både fitness, indendørs fodbold, gymnastik, volleyball og meget andet. Vi forhandler mærker som Asics, Nike og Adidas. Sortér skoene efter dine favoritmærker ved hjælp af filtrene herunder. 

Hvad er en skosamling uden et par indendørssko? De fleste har brug for et par indendørssko før eller siden. Om du spiller håndbold, går til træning i et træninscenter, spiller indendørs fodbold eller løber på løbebånd, så har man brug for et par sko til formålet. 

Hos Fitland.dk finder du sko, der passer specifikt til en bestemt sportsgren, og du finder sko, der passer til det hele. 

Vælg sko efter din primære sportsgren

Selvom mange indendørssko kan bruges til både håndbold, badminton og i træningscenteret, kan det alligevel være en god idé at gå efter en sko, der passer til den sportsgren, man dyrker mest.

Spiller man eksempelvis håndbold, bør man i højere grad overveje en sko, hvor fokus er på stabiliteten. Det lave tyngdepunker, mange håndboldspillere arbejder i, betyder, at risikoen for at vride over på foden er stor, hvis ikke man har nok stabilitet i skoen. Gå derfor efter en stabil sko. 

Er dit primære formål at bruge skoen til fodbold, er det en god idé at vælge en let, tætsidende sko med en tynd sål. Dermed opnår du den bedste føling med bolden og med underlaget, og derfor er denne type sko ofte valgt at teknisk dygtige spillere.

Skal du finde en all around sko, som du både kan bruge til træning i træningscenteret, på løbebåndet og til andre aktive gøremål, er det en god idé at kigge efter en sko med god fleksibilitet og stødabsorbering. 

Vælg den rigtige sål

Det er desuden vigtigt, når du vælger indendørssko, at du kigger efter sålen. Skal skoen bruges på et halgul, skal du have en sko med en sål, der ikke laver streger på gulvet. Skal du derimod kun bruge skoen i træningscenter eller til løb, er sålens type underordnet. 

Hos Fitland.dk har vi alle typer træningssko, og vi har sko fra mærker som Adidas, Asics, Mizuno og Hummel. Uanset hvad skoen skal bruges til, kan du finde den rette sko her. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen