Tennissko

Hos Fitland.dk finder du et stort udvalg af tennissko fra mærker som Nike, Adidas og Babolat. Vi tilbyder tennissko til alle slags underlag, så du finder en sko, der passer til netop dig. Sortér skoene efter dit favoritmærke ved hjælp af filtrene herunder. 

Vil du opnå de bedste resultater indenfor stregerne på tennisbanen, er det vigtigt med den rigtige tennissko. Uanset om du er begynder, øvet, amatør eller professionel. Driller skoen dig, vil det fjerne al koncentration fra det, som det i virkeligheden handler om. Nemlig spillet på banen. 

Når du vælger tennissko er der flere ting, man skal være opmærksom på. Eksempelvis stødabsorbering, pasform, sålens mønster. Og skoen varierer efter, hvilken type spiller du er, og hvilket underlag du spiller på.

Hos Fitland.dk finder du sko uanset, hvem du er, og hvor du spiller.

Stabilitet og stødabsorbering er nøgleord

En tennisskos vigtigste formål er at støtte fødderne og aflaste fødderne. Stabilitet i tennissko er alfa og omega, fordi du laver mange stop, glid og løb, og dine ankler er derfor ofte udsat for voldsom kraftpåvirkning. Med en stabil tennissko undgår du dermed ankelskader og andre skavanker.

I modsætning til en almindelig løbesko skal en tennissko være blød i forfoden og stiv i svangen. Samtidig skal de have god støtte i siderne, fordi man som tennisspil bevæger sig i alle retninger.

Af samme årsag er det vigtigt, at du har god støtte omkring hælen. På grund af de yderlige positioner og hurtige retningsskift er det utroligt vigtigt, at foden holdes godt fast i skoen.

Derudover det vigtigt med god stødabsorbering i skoene, fordi kroppen udsættes for mange stød, når man spiller tennis. Stødabsorbering i tennissko er oftest lagt i hælen og forfoden, fordi foden udsættes for de største og fleste stød her. 

Derudover skal du overveje skoens sål. Der er nemlig forskel på sålen alt efter, hvilket underlag du spiller på. Spiller du på grus, skal du have en tennissko med en mere skridsikker sål. Det samme gør sig gældene på græs, imens indendørs tennissko er mere flad.

Hos Fitland.dk forhandler vi mærker som Adidas tennissko, Babolat tennissko, NIKE tennissko, Yonex tennissko samt Wilson tennissko.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen