Håndboldsko

Mangler du nye håndboldsko? Vi forhandler de nyeste modeller indenfor håndboldsko, og vi sælger billige håndboldsko. Find håndboldsko fra mærker som Adidas, Nike, Hummel og mangle flere. Sortér håndboldskoene efter dine favoritmærker ved hjælp af filteret herunder. 

spar 50% emærket

Håndboldsko er ikke bare en almindelig sportssko. Håndboldsko skal leve op til en række principper, der gør, at man kan yde det optimale indenfor de 20 gange 40 meter. Håndboldspillere udsætter både sig selv og sine sko for mange retningsskift, spring og løb. Skoene skal derfor også have mange funktioner.

Det kan nogle gange være svært at finde den helt rigtige håndboldsko, fordi håndboldspillere stiller store krav til skoen. Den skal helst være perfekt, ellers kan det spolere en masse og fjerne koncentrationen fra det, som det i virkeligheden handler om - spillet. 

Vælg dine sko efter spillertype

Hvis du er stregspiller, er det ikke sikkert, at du skal vælge den samme sko, som Mikkel Hansen spiller i til dagligt. Omvendt, er du back, kan det være en rigtig god idé. En håndboldsko skal nemlig passe til spillertypen. 

Er du fløjspiller, er det optimalt med en sko i et let materiale og en god fleksibilitet, således du hurtigt kan sætte af i sprint, ligesom du kan få højde på dit spring fra fløjen. 

Som stregspiller bør man i højere grad overveje en sko, hvor fokus er på stabiliteten. Det lave tyngdepunker, mange stregspillere arbejder i, betyder, at risikoen for at vride over på foden er stor, hvis ikke man har nok stabilitet i skoen. 

Det samme gør sig gældende, hvis du er back eller playmaker, der har fokus på fodfinte-spillet. Her presser du skoene til det yderste, og har du ikke en stabil sko, vil du have tendens til at vride om på foden i yderlige positioner. Er du omvendt en mere skydende eller dynamisk bagspiller, bør man i højere grad kigge efter en let og fleksibel sko. 

De fleste målmænd vælger ofte en sko med en relativt tynd sål, ligesom Adidas Spezial-skoen har. Man har dermed den bedste kontakt med gulvet, og reaktionstiden er dermed kortere. 

Hos Fitland.dk har vi herrehåndboldsko og damehåndboldsko, og vi har sko fra mærker som Adidas, Asics, Mizuno og Hummel. Uanset hvilken type spiller du er, kan du finde den rette sko her. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen