Notice: Constant HTTP_CSS_PATH already defined in /var/www/www.siloo.dk/application/config/config.php on line 28

Notice: Constant HTTP_IMAGES_PATH already defined in /var/www/www.siloo.dk/application/config/config.php on line 29

Notice: Constant HTTP_JS_PATH already defined in /var/www/www.siloo.dk/application/config/config.php on line 30

Notice: Constant HTTP_CSS_PATH_ADMIN already defined in /var/www/www.siloo.dk/application/config/config.php on line 32

Notice: Constant HTTP_IMAGES_PATH_ADMIN already defined in /var/www/www.siloo.dk/application/config/config.php on line 33

Notice: Constant HTTP_JS_PATH_ADMIN already defined in /var/www/www.siloo.dk/application/config/config.php on line 34

Notice: Undefined index: HTTP_USER_AGENT in /var/www/www.siloo.dk/application/config/config.php on line 40

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: HTTP_USER_AGENT

Filename: config/config.php

Line Number: 40

Sneakers - Hos Fitland.dk finder du de nyeste modeller

Sneakers

Mangler du nye sneakers? Hos Fitland.dk forhandler vi de nyeste modeller fra Nike, Adidas, Asics og mange flere. Sortér skoene efter dit favoritmærke ved hjælp af filtrene herunder. 

Selvom den udgør det nederste af påklædningen, er en fed sneaker altid prikken over i'et. Sneakers er med til at fuldende påklædningen, og har du købt en fed sko, får du også ofte mange komplimenter med på vejen, fordi en sko trækker så meget opmærksomhed fra omgivelserne. 

Men en sko er ikke bare en sko. En fed sneaker siger nemlig en hel del om, hvem du er som person. Man kan vælge en neutral sneaker, en komfortabel sneaker, en farvestrålende sneaker eller en helt fjerde.

Hos Fitland.dk forhandler vi herresneakers og damesneakers fra Nike, Adidas, Asics, New Balance og de andre store brands. Og du finder dem til de skarpeste priser og til et hvert formål her. 

Sneakers til forskellige lejligheder

Det kan ofte være svært at nøjes med ét par sneakers. De kan bruges til rigtigt mange lejligheder, og på grund af deres enorme komfort og fede design er det danskernes foretrukne fodtøj. 

Køb eksempelvis en sneaker til arbejdsbrug. Selvom du til dagligt går i pænt tøj, og en høj hæl eller en finere sko er det oplagte fodtøj, kan man sagtens bruge en sneaker i stedet. Sneakers har en langt højere komfort, og den giver et sæt tøj et mere friskt udtryk. Er skoen til arbejdsbrug kan man holde sig til de neutrale farver, hvilket samtidig betyder, at sneakeren kan bruges til de fleste sæt tøj og alle farver.

Er du i stedet på udkig efter en sneaker til fritiden, må der gerne være noget mere spræld over skoens farvevalg. Det udstråler humør og overskud med en farverig sneaker, og man føler sig fuld af energi i den fede sneaker til fritiden.

Flere og flere er også begyndt at bruge sneakeren til festlige lejligheder. Sæt eksempelvis jakkesættet sammen med et par fede sneakers. Især om sommeren kan det være med til pifte det stive jakkesæt op. Et par farverige sneakers til kvinden kan også være med til at give sommerkjolen eller festkjolen et mere sommerligt og friskt udtryk. 

Her på siden finder du sneakers til en hver lejlighed.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen