Badesandaler

Hos Fitland.dk forhandler vi et bredt udvalg af sandaler og badesandaler fra førende producenter som H2O, Nike, Ecco, Merrell og mange flere. Lige meget, hvilken type sandal du leder efter, finder du den her. Sortér produkterne efter dit ynglindsmærke ved hjælp af filtrene herunder. 

spar 50% emærket

Skal du på ferie, have en afslapningsdag der hjemme, eller bruge et par sko, du kan hoppe i, når du skal ud med vasketøjet. Så kan man ikke komme udenom et par badesandaler. Skoene kan bruges til mange formål, og det kan de fordi, de giver maksimal frihed til fødderne. 

Når kroppen er i ferietilstand, hvorfor så ikke også give fødderne en følelse af ferie og ren afslapning? 

Men skoene har langt flere funktioner. Mange atleter bruger dem også. Efter en lang løbetur, en konkurrence, et stævne eller en fodboldkamp, er badesandalerne det første atleterne hopper i, og mellem kampe til en turnering er den lette sko også perfekt. 

Mange modeller i forskelligt materiale

På grund af badesandalernes mange forskellige anvendelsesmuligheder findes de også i forskellige modeller og materialer. Flere producenter som Nike, Adidas og H2O er begyndt at fokusere mere på lethed, så man nærmest ikke føler, at man har skoen på. 

Derudover er producenterne begyndt at fremstille mere fashionable modeller, og derfor ser man også oftere badesandalen i bybilledet, fordi nogle bruger dem som hverdagssko om sommeren. Der er altså sket meget siden badesandalens oprindelige formål, som var at beskytte fødderne, når man gik i bad. Og det kan skoen selvfølgelig også stadig bruges til. Skoen beskytter således fødderne mod svamp, fodvorter og så videre i fællesbade i træningscenteret.

De helt klassiske badesandaler med en stiv sål findes også stadig. Skoen, som især H2O er kendt for at fremstille, har større fokus på komfort end lethed, og skoene har derfor støtte i selve sålen, ligesom sålens udformning trykker under foden de rigtige steder. 

Sandaler til vandreturen

Hos Fitland.dk har vi også den klassiske sandal med typisk to spænder over vristen. Vi har sandaler fra topproducenter som Teva, Ecco, Merrell og mange flere. 

De klassiske sandaler er den perfekte sko om sommeren, hvis du skal på længere udflugter, og du ønsker maksimal frihed til fødderne. Så er du fri for svedige fødder på vandreturen eller slæntreturen i byen. 

Sandalerne er oftest produceret i let materiale med en blød sål, der giver dig en optimal komfort. Samtidig er det med spænder over vristen, der gør, at de er hurtige at komme i. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen