Fitness

Leder du efter et par fitnesssko, som du kan bruge i træningscenteret? Hos Fitland.dk forhandler vi et stort udvalg af sko til fitness og træning i fitnesscenter. Sortér skoene efter dine favoritmærker ved hjælp af filtrene herunder. 

Det er vigtigt, at fodtøjet er i orden, når du går til fitness i et træningscenter. Ligesom man har træningstøj på, når man træner, bør man også have sko på til formålet, fordi skoen kan hjælpe dig til at yde det optimale. 

Fitness-sko findes i mange forskellige afskygninger, og de kan forskellige ting. Nogle bruger en løbesko til fitness, fordi løbeskoen har en god sål, der giver fantastisk komfort. Andre vælger en mere flad sko, fordi de ønsker en god kontakt med gulvet. Nogle tredje vælger en sko med god stabilitet, fordi det kan beskytte dem mod ankelskader og give dem de bedste vilkår, hvis de eksempelvis oftest løfter vægte. 

Vælg sko efter primære øvelser

Når du skal vælge din sko til fitness, skal du vælge efter, hvilken type fitness du udøver. 

Flade sko som eksempelvis crossfit-sko eller vægtløftningssko eller andre flade modeller er optimale, hvis din primære motionsform er at løfte vægte. En flad sko giver dig den bedste stabilitet i de forskellige stationære øvelser. Men crossfit-sko kan sagtens bruges af alle og til alle typer træning på grund af skoens enorme alsidighed. 

Fleksible sko er perfekte til dig, der både træner med vægte, går på hold, træner i maskiner og nyder at gå en tur i naturen. Det vigtigste er, at den sidder godt på foden, og du føler, at den kan bruges til det meste uden at genere.

Stødabsorberende sko som løbesko er til dig, der løber i naturen og på løbebånd, men som samtidig træner i maskiner i træningscenteret. Det vigtigste er, at den fungerer godt i forhold til løb. 

Derudover er det som altid vigtigt, uanset hvilken sko du beslutter dig for at købe, at den sidder godt på foden. Skoene må aldrig bliver for store, fordi du mister stabiliteten. Desuden er det altid lækkert at træne i en åndbar sko, så fødderne kan få luft.

Hos Fitland.dk har vi sko fra Nike, Adidas, hummel og mange flere, og vi tilbyder en sko til alle typer træning. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen