Vandresko

Hos Fitland.dk finder du et stort udvalg af vandresko. Vi forhandler vandresko fra mærker som Salomon og The North Face, og du finder derfor vandresko af høj kvalitet samt billige vandresko til stærke priser. Sortér skoene efter popularitet eller pris ved hjælp af filtrene herunder. 

spar 15% emærket
spar 57% emærket
spar 53% emærket
spar 25% emærket
spar 10% emærket

Går du ofte i terræn eller i landskab? Så ved du også, at løbeskoene eller den almindelige hverdagssko når til kort. For det første bliver almindelige sko alt for hurtigt slidte, når de bruges i terræn eller på et naturunderlag. Dernæst er de ikke altid særligt gode at gå i, og fødderne bliver hurtigt trætte og ømme. Og for det tredje er sålen slet ikke bygget til den slags terræn.

Derfor kan et par sko beregnet til formålet være en optimal løsning. Vandresko har den indbyggede komfort, der gør, at du kan holde til at gå længere ture i skoene, og de kan bruges til meget forskellige terræn og landskab

Perfekt til vandring og fritid

Vandresko findes både til herrer og damer. De kommer for alvor til sin ret, når de bruges til hiking, vandring og fritid. Men der er forskel på skoen alt efter, hvad de skal bruges til.

Vandresko laves i en let udgave, som gør sig godt om sommeren. Materialet er lettere, og skoene er mere stødabsorberende, og de er derfor skabt til vandreture. De har et slidstærkt ydre, der giver en lang levetid, og skoene kan derfor holde til vandreture i alt slags terræn. 

Vandresko fåes også som støvler, der både er varmere, er mere robuste og kan bruges til mere ufremkommeligt terræn og lange ture. Støvlerne er tungere, men samtidig er støtten i støvlen også langt større end i almindelige vandresko eller terrænsko.

Vælg den rigtige vandresko

Der er forskel på, hvilken vandresko du har brug for. Er skoen til kortere vandreture i skoven, bør du overveje en let og blød sko, men skal du derimod gå Caminoen bør du i stedet vælge en stivere vandresko. Jo længere, jo mere stiv sko skal du vælge. 

Vandresko produceres i læder og kunststoffer. Det er i høj grad et spørgsmål om smag, hvad man vælger. Fordelen ved vandresko i kunststof er, at de er lettere, mens holdbarheden for sko produceret i læder er længere.

Du bør derudover også overveje, om du skal have en vandresko, der er vandtæt. Det afhænger af dit primære anvendelsesområde. Uanset hvad du vælger, er det altid en god ide at behandle skoen med vandafvisende spray inden. 

Hos Fitland.dk finder du et bredt udvalg af sko beregnet til vandring.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen