Terræn

Terrænsko er blevet yderst populære. Hos Fitland.dk sælger vi de eftertragtede modeller fra Salomon, Teva og Sorel. Uanset hvad du skal bruge terrænsko til, finder du dem her på siden. Der er både modeller til mænd og kvinder, voksne og børn og sommer og vinter. 

Går du ofte i terræn eller på underlag, der har en ustabil overflade? Så ved du også, at løbeskoene eller den almindelige hverdagssko når til kort. For det første bliver almindelige sko alt for hurtigt slidte, når de bruges i terræn eller på et naturunderlag. Dernæst er de ikke altid særligt gode at gå i, og fødderne bliver hurtigt trætte og ømme. Og for det tredje er sålen slet ikke bygget til den slags terræn.

Derfor kan et par sko beregnet til formålet være en optimal løsning. Terrænsko fra Salomon er efterhånden blevet en stærk spiller på markedet, fordi flere og flere får øjnene op for skoenes mange kvaliteter. For ikke nok med, at skoene kan bruges i terræn, bruger mange dem som en fritidssko på grund af skoenes enorme komfort. 

Perfekt til vandring, trailrun og fritid

Terrænsko findes både til herrer og damer. De kommer for alvor til sin ret, når de bruges til trailløb/terrænløb, hiking, vandring og fritid. Men der er forskel på skoen alt efter, hvad de skal bruges til.

Terrænsko laves i en let udgave, som gør sig godt til løb i terræn - eller trailrun som det populært kaldes. Materialet er lettere, og skoene er mere stødabsorberende, og de er derfor skabt til at give løberen den optimale komfort. Lethed gør den let at komme frem i, mens stødabsorberingen skåner kroppen mod stød. Desuden har sålen ligesom alle andre terrænsko et grovt mønster, der gør det lettere at komme frem i terrænnet. 

Terrænsko findes også i en lidt tungere og stærkere udgave, som gør sig bedst til hiking i bjergene, vandring i terræn og fritid. Skoen kan også bruges til løb, hvis man ønsker en mere robust løbesko, der kan klare lidt flere ture. 

Mange bruger også skoen som en ganske almindelig fritidssko på grund af den store komfort, der gør skoen behagelig at gå i hele året rundt. 

Hos Fitland.dk finder du et bredt udvalg af sko beregnet til terræn. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen