Crossfit

Skal du have nyt tøj til crossfittræningen? Hos Fitland.dk har vi samlet et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til crossfittræningen. Vi sælger mærker som Skins, Nike, Under Armour og mange flere, så du kan finde netop dit favorit crossfit træningstøj. 

Crossfit er en af de sportsgrene i verden, hvor alsidigheden mellem øvelserne er aller størst. Man løber, løfter tunge vægte, hopper, laver gymnastiske øvelser, og samtidig er der stor fokus på bevægeligheden og kroppens fleksibilitet.

Når man træner crossfit, er der fokus på både styrke, kondition, udholdenhed og mange andre parametre. Man træner alle kroppens enkelte dele, og der er ikke kun fokus på delelementer. Men for at kunne præstere maksimalt i crossfitboxen, skal du også have de bedste forhold. Det har du kun med det rette udstyr, de rette sko og det rette tøj. 

Træningstøj, der kan det hele

De mange forskellige øvelser og elementer i crossfit sætter store krav til kroppen. Men det sætter også enorme krav til træningstøjet. Tøjet skal både være slidstærkt, svedtransporterende og sidde godt på samme tid.

Crossfittøj fremstilles i funktionelle materialer, der tilbyder dig netop det. Tøjet er svedtransporterende, og materialerne er lette. Det giver dig en optimal pasform og komfort. Det svedtransporterende element i tøjet betyder meget indenfor crossfit, fordi træning ofte foregår under åben himmel. Og samtidig aftvinger de krævende øvelser en enorm mængde sved, og hvis sveden ikke transporteres væk fra kroppen, bliver man hurtigt kold, når man er udendørs.

I fremstillingen af crossfittøj er der også et stort fokus på fleksibilitet. Som crossfitter ønsker man maksimal fleksibilitet i de forskellige vægtløft og andre øvelser, hvor kroppen presses til yderlige positioner. Med tøj til formålet er du sikker på at opnå fuldbevægelighed under træningen. 

Hos Fitland.dk sælger vi alt, du har brug for som crossfitter. Her på siden finder du t-shirts, tights vægtløftningssko og meget mere. Vi har crossfittøj til både mænd og kvinder og i farver og størrelse, der imødekommer netop dine ønsker. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen