Cykeltøj

Cykler du mountainbike eller racercykel og står og mangler nyt cykeltøj? Hos Fitland.dk tilbyder vi cykeltøj, uanset hvilken form for cykling du dyrker. Vi forhandler cykeltøj af højeste kvalitet. Sorter produkterne efter dine favoritmærker ved hjælp af filteret herunder. 

De fleste med forstand på cykling ved, at cykeltøj ikke er som alt andet træningstøj. Cykelrytteren stiller ekstra store krav til sit udstyr, for at man kan præstere optimalt, når der skal trædes i pedalerne. Skal du bestige Alpe d'Huez gør man det heller ikke i et par almindelig shorts, hvis man gerne vil have en helskindet bagdel, når man rammer toppen af bjerget.

Hos Fitland.dk sælger vi billigt cykeltøj til mænd og kvinder. Desuden tilbyder vi cykeltøj af højeste kvalitet til den rutinerende cykelrytter, der efterspørger lidt mere. Her på siden finder du cykeltøj, der passer alle behov. 

Cykeltøj skal passe til mange forhold

Da cykling for de flestes vedkommende foregår på landevejen eller i skoven og ikke på en motionscykel, skal cykeltøjet kunne klare det meste slags vejr. Cykeltøj produceres derfor i sommer- og vintermodeller, ligesom der findes cykeltøj til tørvejr, blæsevejr og regnvejr.

Fælles for cykeltøjet er, at det produceres i lette materialer, der giver dig den bedste komfort. Som cykelrytter vil man også gerne være så let som mulig, og der er altså også lidt at spare på tøjfronten.

Cykeltøj produceres altid i svedtransporterende materiale, fordi man som cykelrytter sveder utroligt meget. Det svedtransporterende element er yderst vigtigt, fordi træningen som oftest foregår udendørs. Er man svedig, har man let tendens til at blive kold, men det svedtransporterende stof sørger for, at du forbliver varm, imens du cykler udenfor. 

Derudover skal cykeltøj helst sidde helt tæt for at mindske vindmodstanden så meget som muligt. På de fleste cykeltrøjer sidde ofte lommer på ryggen til opbevaring af telefon, nøgler og ekstra cykelslanger. Og i bukserne er der ekstra indlæg, som beskytter bagdelen mod slid.

Hos Fitland.dk sælger vi alt det cykeltøj, du har brug for, og med det rette cykeltøj kan du koncentrere dig om at lade al din energi forplante sig i pedalerne.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen