Shorts

Mangler du nye shorts til træningen eller til hverdagsbrug? Hos Fitland.dk finder du et stort udvalg af shorts fremstillet i lette og afslappende materialer, som kan bruges til både træning og hverdagsbrug. Sortér produkterne efter køn, brand, størrelse og meget mere ved hjælp af filtrene herunder. 

Det er oftest mest behageligt at træne i et par shorts i træningscenteret, hvor det ofte hurtigt bliver varmt under intens træning, hvis man har lange bukser eller tights på. Hos Fitland.dk forhandler vi shorts til træningsbrug.

Men her på siden finder du også shorts, du kan bruge til hverdag, hvis du ønsker et par lette og komfortable shorts. Desuden forhandler vi shorts, du kan trække ud over dine tights, hvis du løber udendørs om vinteren, eller føler dig bedst tilpas i et par tights under træningen. 

Hos Fitland.dk forhandler vi shorts fra mærker som Nike, Gasp, Reebok og mange andre mærker. Vi forhandler shorts til både mænd og kvinder. 

Mangler du trænings-tshirts eller hættetrøjer til dine shorts, finder du dem også hos Fitland.dk.

Shorts til træning i rigtige materialer

Hos Fitland.dk finder du primært to typer af shorts. En type fremstillet i hovedsageligt polyester og en anden type fremstillet i primært bomuld. Begge typer af shorts kan bruges til træning, men de egner dig bedst til forskellige typer af træningsformer. 

Dyrker du en træningsform med en høj intensitet, bør du vælge en shorts produceret i primært polyester. Denne type træningsshorts er lette og svedtransporterende. Du får dermed transporteret sved væk fra kroppen, så du ikke bliver våd og kold under træning. Et par shorts i bomuld har større tendes til at blive våde, fordi de ikke er svedtransporterende.

Samtidig har shortsene i polyester mere lette, og de giver derfor ofte en god komfort under eksempelvis løbetræning. 

Shorts fremstillet i bomuld er ofte varmere og mere robuste end shorts fremstillet i polyester. De egner sig derfor godt til vægtløftning, eller øvelser der kræver meget slitage af tøjet. Samtidig er de bløde bomuldsmaterialer ofte meget komfortable at have på under træning.

Shorts produceret i bomuld egner sig også særligt godt til hverdagsbrug, hvis du ønsker et par afslappende shorts.

Shorts til alle sportsgrene

Her på siden finder du både korte tights til kvinder til eksempelvis Crossfit, eller lidt længere shorts fra Reebok til mænd til Crossfit. Vi forhandler også badeshorts fra Nike, kompressionsshorts, cykelshorts og shorts med lommer fra Gasp.

Uanset hvad du søger, finder du et par shorts, der passer til netop din træning. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen